0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H πριμοδότηση παλαιότερης επιτυχίας δεν υπάρχει τελικά στα περισσότερα άρθρα...Κάτι θα ξέρουν στο σύνολο τους.http://xenesglosses.eu/2016/02/to-ypourgeio-paideias-se-rolo-asep-ka/
Η εντοπιότητα πρέπει να μετρήσει και μάλιστα ως η πλέον βασική παράμετρος, όχι για τον διορισμό αλλά μετά για την τοποθέτηση στο σχολειό.
Δλδ είναι δεδομένο ότι θα γίνουν προσλήψεις, οπότε τώρα μένει να δούμε ποια κριτήρια θα μετρήσουν.
η εντοπιότητα είναι αναξιοκρατική....αν εγώ είμαι Αθηναίος και θέλω να δουλέψω στην επαρχία και στην παραμεθόριο και είμαι πιο ψηλά στον πίνακα των υποψηφίων λόγω μορίων κλπ αλλά δεν έχω εντοπιότητα θα μου πάρει τη θέση ο ακρίτας που ειναι πιο κάτω από εμένα λόγω εντοπιότητας;
Δεν είπα εγώ οτι δεν ειναι αναξιοκρατικη?!! Είναι αναξιοκρατική, αλλά εσυ που είσαι Αθηναίος αν δούμε τα στατιστικά με το που πας Έβρο ο χαβάς σου α είναι πως θα φύγεις!Και τα παιδάκια στον Εβρο πάλι δεν θα έχουν δάσκαλο γιατί θα έχεις πάρει απόσπαση/μεταθεση/ανευ αποδοχών /ψεύτικη αναρρωτική και μέχρι να πάει ο αναπληρωτης 8α περάσουν κ 2-3 μήνες?!!! Επίσης, οι συνεχείς εναλλαγές δασκάλων ειδικά στην πρωτοβάθμια, υποβαθμίζουν και τη μάθηση και το κλίμα συνοχής τάξης κ σχολείου (αυτά έξω τα έχουν μετρήσει δεν τα βγάζω από τη κεφάλα μου, το thesis μου ήταν σε αυτό). Ας μην βάλλουν εντοπιότητα λοιπόν, αλλά η θέση θα είναι του σχολείου. Ας αντιγράψουν το συστημα στην