0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα επαναλάβω την παρατήρησή μου.Συζητήσεις για προσφυγές/δικαστήρια σε άλλα θέματα, ΟΧΙ σε αυτό.
Ο αριθμός των διορισμών είναι το ζητούμενο. Εγώ πχ. Που έχω και επιτυχία το 2004, 2006,2008 και 60 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες και πληροφορική και βαθμό πτυχίου καλό τι άλλο πρέπει να κάνω? Να περάσω και από τη νασα? Θεωρώ ότι είμαστε όλοι μεταξύ μας στην ίδια θέση και δεν το καταλαβαίνουμε. Αν οι διορισμοί είναι 20 χιλιάδες γιατί τσακωνόμαστε?όλοι χωράμε. Άρα δεν είναι θέμα συστήματος. Είναι θέμα αριθμού. Γι αυτό πρέπει να φωνάζουμε. Όσο για το αν είναι πιο εύκολος ο ασεπ Η το αναπληρωτιλικι......το ίδιο παλούκι ειναι και τα δύο. Άποψη έχουν μόνο όσοι κάναν και τα δύο. Τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.Ας φωνάζουμε όλοι κυρίως για διορισμούς!!!!!πολλούς διορισμούς.....
Όταν η κατάσταση είναι ο θάνατος σου, η ζωή μου είναι αναμενόμενο να ακούγονται ακραίες απόψεις. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Μαλώνετε οι έχοντες επιτυχία στον ΑΣΕΠ και οι έχοντες προϋπηρεσία, ξεχνώντας ότι υπάρχει πλέον και μια μεγάλη ομάδα που έχει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! Σε κάποιους κλάδους, η συντριπτική πλειοψηφία των αναπληρωτών έχει επιτυχία στον ΑΣΕΠ (μπορεί και σε περισσότερους από έναν) και ακριβώς για αυτό το λόγο απέκτησε προϋπηρεσία. Ούτε δόλος, ούτε σκοπιμότητες ούτε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να βάλει κάποιος στο μυαλό του. Πολλές προϋπηρεσίες αποκτήθηκαν από επιτυχίες ΑΣΕΠ. Και αυτό καλά θα κάνουν να το καταλάβουν οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ όταν επιτίθενται στις προϋπηρεσίες. Τα πράγματα είναι απλά: Αν υπήρχαν θέσεις, αυτή η συζήτηση δε θα γινόταν. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε, να λέγαμε.
Εσυ παλι αυτο καταλαβες???οτι επιτιθενται οι ασεπιτες στις προυπηρεσιες που αποκτηθηκαν κατοπιν ΑΣΕΠ??Αυτο καταλαβες???Κριμα και διδασκεις και νεοελληνικη γλωσσα.,και δη κατανοηση κειμενου!!!!Η επιθεση γινεται σε οσους δεν περασαν ποτε απο την πρτα του διαγωνισμου!!Διαβασε ξανα το κειμενο με νηφαλιοτητα.....
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Μαλώνετε οι έχοντες επιτυχία στον ΑΣΕΠ και οι έχοντες προϋπηρεσία, ξεχνώντας ότι υπάρχει πλέον και μια μεγάλη ομάδα που έχει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1)ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΕΠ έληξαν (ειχαν ισχύ για 2 χρόνια ο 2008 έληξε το 2010(άντε 20011), οασεπ 2009 έληξε δυο χονια νωριτερα ο 2004 ..... ΟΛΟΙ ΕΛΗΞΑΝ!!2)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ των προϋπηρεσιών .3) Αμεση διενεργεια ΓΡΑΠΤΟΥ ΑΣΕΠ στο τελος του 2016 για διορισμούς τα σχολικά ετη 2017-18 2018-19(μονο) μετά καινούργιος ΑΣΕΠ.4)Το 2016-17 κανένας διορισμός(μόνο δικαστικές αποφάσεις)5)Αναπληρωτές ΜΟΝΟ ΓΙΑ το έτος 2016-17 απο επετερίδα με χρονολογία λήψης πτυχίου(προσωρινό μέτρο).
Oti, αν παρατηρήσεις τα αποτελέσματα των γραπτών ΑΣΕΠ, το ίδιο το ΑΣΕΠ κάνει διάκριση μεταξύ αυτών που πέρασαν τη βάση και αυτών που δεν την πέρασαν. Εξάλλου, η ίδια η ύπαρξη της βάσης (που κάποτε ήταν 60, μετά έγινε 55) καθορίστηκε από το ίδιο το ΑΣΕΠ.
Αλλά ειλικρινά, ποια είναι η γνώμη σου για τη μεταβατική περίοδο; Πώς θα πρέπει να καταρτιστεί ο πίνακας μέχρι να δει το υπουργείο αν θα κάνει νέο γραπτό διαγωνισμό;
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1. ΑΣΕΠ κάθε 2 χρόνια με εξέταση μελετών περίπτωσης από τράπεζα θεμάτωναι βιντεοσκοπημένη μικροδιδασκαλία και το αποτέλεσμα θα είναι ΕΠΙΤΥΧΩΝ ή ΑΠΟΤΥΧΩΝ.2. Επιτυχία ΑΣΕΠ και παιδαγωγική επάρκεια απαραίτητα προσόντα διορισμού.3. Μοριοδότηση βαθμού πτυχίου, μεταπτυχιακά/ διδακτορικά, επιμόρφωση, προυπηρεσία, ξένες γλώσσες - Η/Υ.