0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω θα το γραψω και ας μην συμφωνουν πολλοι και ας με βριζουν! Ο κ. Ριζος προεδρος του ΣΤΕ ανηκει σε εναν πολιτικο χωρο. Δεν ξερω ποιον θελουν να βολεψουν με την 527 αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει καποιος. Ετσι ειχε γινει και με το 23,5 . Υπηρχε καποια αλλα δεν τους εκατσε......Ολα ξεκινησανε επι λοβερδου! Ο παραλογισμος των ασεπιτων οτι ειμαστε οι αριστοι και οι υπολοιποι τιποτα για μενα ειναι λαθιος. ΤΟ μονο που θα επρεπε να γινει ειναι να εχουν περασει οσοι δουλευουν ΑΣΕΠ! δεν μπορει να προηγειται καποιος που δεν εχει περασει! Δεν κανει η υψηλοτερη βαθμολογια τον αξιοτερο εκπαιδευτικο! εχω γραψει 60 στον τελευταιο Ασεπ εχω μεταπτυχιακο και ειμαι τριτεκνος με 65 μηνες προηπερεσια. Λυπαμαι που δεν εχω παει στην Νασα......
Η 527 δεν βγηκε για να βολευτει καποιος.Ηταν μια δικαιωση των εκπαιδευτικων με ΦΕΚ.Δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να βγει διαφορετικη αποφαση,δηλαδη να μην δικαιωνει τους εχοντες ονομαστικα ΦΕΚ.Ας μην προεβαιναν σε παραλειψη διορισμου των ΦΕΚ διοριζοντας αλλες κατηγοριες.Ποιος τους φταιει;Ο Αγιος Σωτηριος(Ριζος),μεγαλη η χαρη του;Ολοι το γνωριζαν,και οι υπουργοι,οτι το παιχνιδι ηταν χαμενο και οτι θα δικαιωνομασταν.Ποιος τους φταιει;Ας διοριζε ο Λοβερδος πριν την αποφαση.Και να μην ξεχνιομαστε,η γνωμοδοτηση του ΝΣΚ 108/2010 παρουσιαζοταν ως απολυτη αποφαση προτεραιοτητας του 24μηνου...Το ΝΣΚ κανει τα χατηρια του καθε υπουργου,το ΣτΕ εχει συγκρουστει πολλακις με τις μνημονιακες κυβερνησεις στο θεμα των περικοπων μισθων και συνταξεων,η τελευταια επιστολη των δικαστων ενοψει νεων περικοπων ειναι καταπελτης...Η ανεξαρτητη δικαιοσυνη ειναι η μονη σανιδα σωτηριας των αδικημενων.Ποιος ειχε βολευτει πισω απο την 108/2010 τωρα;
spiritus asper όπως τα λες είναι. Ποιός τους φταίει? ... Και ρωτάω ... Πότε θα διοριστούν τα φεκ?
Πράγματι τα φεκ-διοριστέοι διαφέρουν από τους επιτυχόντες.Οι πρώτοι διορίζονται και αν όχι δικαιώνονται από το δικαστήριο και θα διοριστούν στάνταρ κάποτε. Οι επιτυχόντες αποτελούν δεξαμενή αναπλήρωσης και δικαίως.
Και ο Φιλης εκει θα κινηθει.. ΔΕΝ μπορει αλλιως..Ας το καταλαβουν οι συναδελφοι οτι με μονο προσον τηνπρουπηρεσια δεν μπορουν να προηγηθουν του ΑΣΕΠ..
2. Ο επιτυχών Ασεπίτης να καταλαβαίνει τον τρίτεκνο από τις μεγάλες πόλεις
Οι φεκίτες είναι οι μόνοι επιτυχόντες. Οι άλλοι ονομάζονται ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ από την ίδια την προκήρυξη.Εσύ μάλλον πρέπει να καταλάβεις ότι ΑΣΕΠ θα γίνει απλά δεν θα είναι γραπτός. Καλωσήρθες στο 2016.Δεν έχουν καμιά δουλειά οι ΦΕΚίτες να καταλάβουν κανένα. Οι ΦΕΚίτες είναι διοριστέοι. Οι υπόλοιποι είστε αποτυχόντες. Δεν φταίω εγώ, η προκήρυξη του διαγωνισμού που έλαβες μέρος το λέει.Όπως είπα 4-5 άτομα είναι που κάνουν συστηματικά το άσπρο μαύρο σε αυτό το φόρουμ και που έχουν δημιουργήσει όλη την παρανόηση με 2 πράγματα:1. Σχετικά με την απόφαση του ΣΤΕ2. Σχετικά με τους ψευτο-επιτυχόντες του 2008 που ψάχνουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να προηγηθούν στον επερχόμενο διαγωνισμό.Καλό θα ήταν να μαθαίναμε ποιοι είναι και αν είναι εκπαιδευτικοί ή αν ας πούμε είναι τίποτα δικηγόροι...Οι ψευτο-επιτυχόντες μάλιστα θα έχουν ήδη μεγάλο προβάδισμα στον επόμενο διαγωνισμό λόγω της πριμοδότησης που είχαν όλα αυτά τα χρόνια αποκτώντας προϋπηρεσία ως αναπληρωτές. Αλλά δεν τους φτάνει μάλλον. Απληστία.
Επιτυχόντες-μη διοριστέοι λέγονται. Να είμαστε ορθοί. Αποτυχόντες είναι όσοι δεν έγραψαν τη βάση.