0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,Ξέρω ότι σε πολλούς δε θα αρέσει αυτό που θα πω και εν μέρει έχουν δίκιο, όμως ο βαθμός πτυχίου μου είναι άριστα και αυτό το άριστα το πήρα παρακολουθώντας όλα τα μαθήματα,με πολύ διάβασμα - όχι μόνο στις εξετάσεις- με πολλές εργασίες, ακόμα και προαιρετικές, την ώρα που η πλειοψηφία των φοιτητών ερχότανε μονάχα στο τελευταίο μάθημα για να πάρουν σημειώσεις & ύλη, ενώ στις εξετάσεις διάβαζαν όσο χρειαζόταν για να πιάσουν το 5! Ωστόσο, ούτε προϋπηρεσία έχω, ούτε ΑΣΕΠ έδωσα διότι όταν έγινε ο τελευταίος διαγωνισμός μόλις είχα ορκιστεί και δε πρόλαβα να διαβάσω. Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που ούτε προϋπηρεσία έχουμε, ούτε δώσαμε ΑΣΕΠ, δηλ. εμείς πώς θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε λίγα μόρια;Επίσης, είμαι υπέρ της κατάργησης του ΑΣΕΠ γιατί θεωρώ απαράδεκτο εμείς, μόνοι από όλους τους επιστήμονες να διαβάζουμε 1-2 χρόνια για να επανεξεταστούμε στην ειδικότητά μας και μετά και πάλι να μένουμε αδιόριστοι. Είναι σα να μας ακυρώσουν ως επιστήμονες & σα να μας κοροϊδεύουν!!!!
Η μοριοδότηση της προϋπηρεσίας θα γίνει ενιαία π.χ 0,1 ή 0,2 τον μήνα και θα αυξηθεί το πλαφόν στους μήνες.
Η σημασία του ασεπ είναι πολύ μεγάλη είναι όπως Πανελλήνιες ...είναι ασπίδα προστασίας από τους διάφορους ουρανοκατέβατους και όσους παλιά διορίζονταν με μπάρμπα στην Κορώνη και ένα ντενεκέ λάδι Ε, για να μην σου φάνε τη θέση αυτοί βάλαμε τον ασεπ... Το θέμα δεν είναι ο ασεπ είναι πόσοι διορίζονται...δες αναλογία υποψήφιων και θέσεων για τον ασεπ του 08 να χαρεί η καρδιά σου http://apf.gr/default.asp?static=34&id=453
Ηθελα να ηξερα αν οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ του 2008, που τοσο κοπτονται για τον ΑΣΕΠ και την εφαρμογη των νομων αν συμφωνουν να γινει πρωτα νεος ΑΣΕΠ και μετα να καταρτιστουν οι νεοι πινακας...
Να ρωτήσω κάτι ; Όποιος δεν έχει επιτυχία ΑΣΕΠ 06 ή 08 δεν θα μπορεί να δουλέψει αναπληρωτής του χρόνου ; ή απλά δεν θα πάρει τα επιπλέον μόρια που θα πάρουν οι άλλοι που έχουν ;
Ηθελα να ηξερα αν οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ του 2008, που τοσο κοπτονται για τον ΑΣΕΠ και την εφαρμογη των νομων αν συμφωνουν να γινει πρωτα νεος ΑΣΕΠ και μετα να καταρτιστουν οι νεοι πινακας