0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...ξερεις γιατι απορησα;άκουσα εναν του συλλόγου επιτυχόντων ασεπ..προεδρο κλπ..κατι τέτοιο...που μόνο που δεν ευχαρίστησε το υπουργείο για τη διαταξη αυτη...από που κι ως που με εκφράζει εμένα αυτός;εμένα και όλους μας δηλαδή..
Να είμαστε και Λογικοί. Μιλάμε για τεράστιες πιέσεις προς την μεριά του Υπουργείου. 2 Αιώνες Ρουσφέτι. Σαφώς και μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο τα πράγματα. Είναι μια καλή αρχή όμως έτσι?
Επισης εχω μια απορια Ποιοι κοπτονται για την προσμετρηση ολης της προυπηρεσιας1. Οι ιδιωτικοι μια και υπαρχουν ατομα με 250 μηνες π.χ στους Μαθηματικους2. Αυτοι που δεν πετυχαν στον ΑΣΕΠ.Λοιπον θα σας πω τι συμβαινει με εμενα Η συζυγος μου εχει 140 μηνες προυπηρεσια απο ιδιωτικο και γω 64 απο δημοσιο Αυτη αποτυχων στον ΑΣΕΠ του 2004 (εκτοτε δεν επιχειρησε) εγω επιτυχων σε 2 ΑΣΕΠ και εχω γυρισει τη μιση Ελλαδα (και δυσπροσιτα παρακαλω) Ειτε με το ενα συστημα ειτε με το αλλο ενας μας θα διοριστει Αν ομως διοριστει η γυναικα μου που δεν κουνηθηκε απο το σπιτακι της θα τη χωρισω Ελεος πια
Είναι τουλάχιστον άδικο να μη μετράει η προυπηρεσία στα δυσπρόσιτα αναδρομικά.
Τώρα θα συμφωνήσω μαζί σου πορτοκάλι είναι μία "μεταβατική"........ το σκεφτήκατε ότι πρόκειται για εφαρμογή του 3848 (χωρίς τα λοιπά ακαδημαϊκά που μάλλον θα ακολουθήσουν) αλλά που δίνει τη βάση(55)σε όσους δεν έχουν καμία επιτυχία............. αδίκως φωνάζουν όσοι δεν έχουν επιτυχία, με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν υπήρχε καλύτερο σενάριο για αυτούς.
Ηθελα να ηξερα αν οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ του 2008, που τοσο κοπτονται για τον ΑΣΕΠ και την εφαρμογη των νομων αν συμφωνουν να γινει πρωτα νεος ΑΣΕΠ και μετα να καταρτιστουν οι νεοι πινακαςΕπισης δεν καταλαβαινω πως θα μοριοδοτηθει η προυπηρεσια με 0,1 ή 0,2 μοναδες οταν ο νομος σαφως οριζειγ) Πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία:− Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδεςγια κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδεςγια κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονά−δες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μο−νάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μο−νάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μο−νάδες για κάθε μήναΤο ανώτατο συνολικό όριο μονάδων από προϋπηρεσίαείναι 16,80 μονάδες.
η συνύπαρξη ασεπιτων μη ασεπιτων οφείλεται στο ότι είναι μεταβατική η περίοδος κάτι που το ΣτΕ αναγνώρισε...για να τερματιστεί η μεταβατική πρέπει να διεξαχθεί σύμφωνα με τον 3848 ή άλλον νόμο κλπ
αυτο ακριβώς λέω και γω.Εντωμεταξύ οι άλλοι θα κάνουν και απεργία ...έμεις θα κάνουμε κάτι ;;;;;;;;;;;