0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έχεις τα τα προσόντα που λες να διοριστείς κοντά στο σπίτι σου . Όχι ομως να μπαινεις μπροστά στον πίνακα . Όλοι με τα ίδια κριτήρια απλά όσοι έχουν πρόβλημα αυτής της φύσεως να διορίζονται κοντά σε αστικά κέντρα . Γιατί να προηγειστε στον πίνακα ;
Στον κλάδο ΠΕ 70 δεν έχουν μείνει αδιόριστει του ΑΣΕΠ. Δηλαδή θεωρείς σωστό, ότι μία άτυπη επετηρίδα είναι λάθος και ότι το κριτήριο του βαθμού που είχε μικρό ρόλο στην κατάταξη στους πίνακες μετά την ημερομηνία πτυχίου, ύστερα από τόσα χρόνια θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Δηλαδή ένας που θα τελειώσει σε 10 χρόνια (επειδή θα προσπαθεί να πάρει παντού 10) θα προσπεράσει αυτόν που θα τελειώσει σε 4 χρόνια με βαθμο το 9.Αυτό κι αν δεν είναι ξεφτιλισμός....φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να βολέψει κάποιον δικό του που τελειώνει φέτος για να δουλέψει πριν από τόσους μηδενικής.....Το απόλυτο χάος.....Ας βρουν τρόπο να διορίσουν μαζικά τους ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (αφού ΑΣΕΠ δεν έγινε) και σιγά σιγά θα δουλέουν αναπληρωτές και οι επόμενοι.Αλλά με κλείσιμο σχολείων και ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις....Και ως προς την αδικία περί ΑΣΕΠ.....με το 60-40 μια χαρά δούλευε το σύστημα. Κάποιοι μείναν απ έξω, γιατί δεν μπορείς να προσπλάβεις έναν που έδωσε ΑΣΕΠ με 0 προυπηρεσία και να αφήσεις έξω έναν που δουλεύει 8 χρόνια στον κλάδο.
Δεν είναι έτσι.. Απλά κάποιοι στηρίζονται σε υποσχέσεις (ακύρωσης νόμων κτλ),ενώ κάποιοι στηρίζονται στους νόμους. Όσοι στηρίχθηκαν σε υποσχέσεις τώρα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Το σχέδιο Φίλη δίνει μια χρονιά παράταση επιπλέον σε όσους δεν έχουν ασεπ να εργαστούν ως αναπληρωτές έστω και όχι στις πρώτες τους επιλογές. Οι διορισμοί όμως για φέτος, αν γίνουν, και εφόσον δεν έγινε νέος ασεπ, θα γίνουν με βάση το άρθρο 9, με βάση τις διατάξεις που δεν κρίθηκαν αντισυνταγματικές δηλ. 100 από επιτυχόντες ασεπ 2008. Αυτά...
Ότι έχετε σοβαρότερα προβλήματα από εμένα είναι σίγουρο . Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω προβλήματα ! Είσαι άξιος που κατάφερες να έχεις ΑΣΕΠ και όλα τα υπόλοιπα κριτήρια που αναφέρεις ! Προφανώς και συμφωνώ να διοριστείς κοντά στο σπίτι σου ! Όπως τα κατάφερες εσύ ας προσπαθήσουν και όλοι οι άλλοι ! Εσύ πως τα κατάφερες ; Ξέρεις και όσοι δεν έχουν κάποια πάθηση δεν σημαίνει ότι δεν έχουν προβλήματα και μάλιστα σοβαρά . Για την ιστορία τα ίδια προσόντα έχουμε . Το ότι λέω την άποψη μου δεν σημαίνει ότι δεν έχω παλέψει για να πετύχω πράγματα !
Ρε άνθρωπε, δεν καταλαβαίνεις ότι δεν παίζουμε ίσους όρους?? Ποιανού δουλειά παίρνω ακριβώς?? Δεν έχω πτυχίο εκπαιδευτικού?? Δεν έχω επιτυχία ΑΣΕΠ?? Έχω κριθεί ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Πάρε εσύ επίδομα κ κάτσε σπιτάκι σου..Εμένα μου δίνει ζωή αυτή η δουλειά εκτός από χρήματα. Δεν παίρνω τη δουλειά κανενός. Απλά ζητάω μια ευνοικότερη μεταχείριση στην τοποθέτησή μου κ μια σιγουριά παραπάνω.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ποινικοποιείται η προϋπηρεσία. Εσύ θα το δεις από την δικιά σου μεριά όπου το να πεταχτούν 15 χρόνια κάποιου άλλου στα σκουπίδια, σε βολεύει. ΟΚ, δεν υπάρχει λόγος να συμφωνήσουμε σε κάτι εδώ.
Να πάω να κόψω ένα από τα πόδια μου για να είμαστε ισότιμοι ή μήπως αρκεί το παράδειγμα που σου δίνω για να καταλάβεις ότι προκειμένου να μην αδικηθούν άτομα που είχαν μια ατυχία στην ζωή τους, αδικούνται οι υπόλοιποι; Πόσοι βουτάνε θέσεις με πλαστά χαρτιά από γιατρούς; Όταν ένα χαρτί σου δίνει επιπλέον δικαιώματα, είσαι ισότιμος; Εγώ που προέρχομαι από 18 μήνες ανεργίας δεν μου δίνει ζωή η ενισχυτική; Να μην είναι ρατσιστική η κοινωνία προς τους έχοντες αναπηρία, αλλά να είναι ρατσιστές τα άτομα με αναπηρία προς τους υπόλοιπους. Ωραίος.
Κόψε το κεφάλι σου καλύτερα ρε...