0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η 527 δεν αφορά τους αναπληρωτές άσε που προϋποθέτει τη διεξαγωγή ασεπ...κι αν έμαθες η τρόικα δεν θέλει να γίνουν προσλήψεις για τα επόμενα δύο χρόνια....Επίσης και ο Κούλης δεν μίλησε για προσλήψεις οπότε συνέχιση της μεταβατικής....όπως ειπε και η 4303...
Εγώ δε μπέρδεψα τίποτα. Εσύ "πανηγυρίζεις" για την επέκταση της μεταβατικής για τα επόμενα 2 χρόνια. Όταν (και αν φυσικά) αυτή η μεταβατική σε αφήσει άνεργο, να δω πόσο γρήγορα θα αρχίζεις να φωνάζεις για την κατάργηση της.
Δικηγοράρα!!!
Παιδια συγγνωμη που σας διαλυω το ονειρο αλλα τα σχολεια ειναι υπο διαλυση...η παιδεια ειναι υπο διαλυση οπως και η υγεια και τα κρατος ολοκληρο...!για ποιους διορισμους μιλατε;καντε μια βολτα στα σχολεια και στα νοσοκομεια...καντε μια βολτα στα μαγαζια...ποιους διορισμους...ειμαστε πανω απο 100000 ατομα που καναμε αιτησεις για αναπληρωτες! οι 20000 δουλευουμε οι αλλες 80000 οχι! και θελουμε ολοι να διοριστουμε...τι λετε ; ακομα κι αν διοριζε που δεν υπαρχει περιπτωση- θα ηταν σταγονα στον ωκεανο...και διαβαστε εδω τα λεγομενα του κητους για ναδειτε τις διαθεσεις και τη σταση της κυβερνησης σχετικα -που ευαγγελιζοταν 7000 διορισμους μονιμων εκπαιδευτικωνhttps://xenesglosses.eu/2016/09/tha-diatethoun-elachistes-pistosis-gia-proslipsis-anapliroton-stin-athmia/όσο καθομαστε και τρωμε αγογγυστα ο,τι μας σερβιρουν δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα...μονο αν ξεσηκωθουμε ισως καταφερουμε κατι!
δικαστάρα!!!
Να σε ρωτήσω:Πόσους μήνες αναβολή πήρε η δίκη του 36μηνου;Κάτι για 6μηνο άκουσα!
η δική μας έχει δικάσιμο 10 Οκτωβρίου...δεν ξέρω για ποια μου λες...
Έτσι όπως ειναι τα πράγματα και φαίνεται στο που το πάνε με τις παρατάσεις μεταβατικής, ήταν που ήταν 5 χρόνια κλειστοί οι πίνακες, παράταση στην παράταση, δε ξέρω πόσα χρόνια δικαιολογείται ( μπορεί και αιωνίως από το Σύνταγμα?)έχει γινει πλέον ΚΛΕΙΣΤΟ επάγγελμα ο εκπαιδευτικός και κάποια στιγμή εύχομαι να αλλάξει αυτό.........ανεξαρτήτως κόστους.
12 Οκτωβρίου έχει, όχι 10.
Δύο μέρες μετά, κοντά έπεσε το portokali. Έτσι και αλλιώς γύρω στις 10 Οκτώβριο θα βγει νέα ημερομηνία εκδίκασης.