0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προς cgsΤο σχολείο έχει πραγματικά 40 ώρες μαθηματικών,Εγώ πήρα οργανική πέρυσι που έφυγε ένας γεωολόγος με σύνταξη, αλλά πήρα απόσπαση (εντός ΠΥΣΔΕ). Γι αυτό δεν ξέρω πολλά εφόσον δεν υπηρέτησα. Νομίζω όμως ότι οι χημικοί είναι εκεί από το 2008/09 όπου οι τοποθετήσεις οι νέες οργανικές οι μεταθέσεις κλπ γίνονταν ακομα ομαδοποιημένα. Το 2010 χωρίστηκε επίσημα ο κλάδος και άρχισαν να γίνονται ανά ειδικότητα οι υπηρεσιακές μεταβολές. Ο χημικός 2 έχει "λυσάξει" γιατί όπως υποστηρίζει για κάποια χρόνια συπλήρωνε σε άλλο σχολείο (ήταν ο τελευταίος τοποθετηθείς). Περίμενε να φύγει ο γεωλόγος για να πάρει τις ώρες που έπαιρνε (ο συνταξιοδοτηθής) ως β αναθεση και να συμπληρώσει. Πέρυσι που δεν ήμουν εγώ έτσι έγινε (υπήρχαν περισσότερες ώρες πριν το κόψιμο). Εφέτος όμως δεν το συζητά καθόλου να φύγει ολικά. Έχει αρχίσει και μου το αναφέρει (όταν περνουσα από το σχολείο) από τον Απρίλιο.
α) Σύμφωνα με τον συνάδελφο χημικό 2 (αλλα και άλλους) το άρθρο του νόμου 1996 καθορίζει την οργανική υπεραρριθμία. Το άρθρο του νόμου 1997 καθορίζει την λειτουργική υπεραριθμία και το άθρο του 4186 καθορίζει ότι για τους ΠΕ04 και οι δύο υπεραριθμίες κρίνονται ομαδοποιημένα. Αυτό δεν νομίζω ότι μπορούμε να το αρνηθούμε.