0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικό μου φαίνεται αυτό που λέει η anixia.Η μονιμότητα άτυπα έχει αρθεί. Διορισμοί θα γίνονται μόνο μέσω δικαστικών αποφάσεων.
Μα και να κάνει ΑΣΕΠ, δε θα πας να δώσεις, γιατί έχεις σίγουρα τα δυσπρόσιτα, απ' όσο καταλαβαίνω! Μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!
γιατί εσύ θα πας να δώσεις ασεπ; έχεις παλιες επιτυχίες και ποντάρεις σε αυτές. Μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!
Εγώ σίγουρα θα πάω κι ας έχω καλές επιτυχίες! Και δε φοβάμαι να ξαναμπώ στον κόπο του διαβάσματος! Και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι θα κάνουν οι νεώτεροι συνάδελφοι και πόσο καλά θα γράψουν. Γιατί αυτοί με τόσα εφόδια που έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια που δεν έχει διενεργηθεί ΑΣΕΠ (δεύτερα πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ.) και με μια μέτρια επιτυχία στο γραπτό διαγωνισμό, θα με προσπεράσουν (κι όχι μόνο εμένα, αλλά κι εσένα)! Να 'σα σίγουρος πως οι περισσότεροι από 'δω μέσα θα πάνε αυτή τη φορά (αν γίνει ) στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!
Υποχρεωτικό είναι να μας διαβάζετε; Εσύ που έχεις και λάιφ και μας προτρέπεις να αποκτήσουμε κι εμείς, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να μας διαβάζεις συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους;
Oι κλειστές πόρτες δεν ''θέλουν'' διορισμούς στο δημόσιο και από την άλλη απαιτούν μείωση των δημοσίων υπαλλήλων...Ισως δούμε λοιπόν μεγαλύτερες συμβάσεις αναπληρωτών πχ πενταετίας για κάποιες περιοχές της χώρας, προς αποφυγή της ετήσιας ταλαιπωρίας κάποιων εκπαιδευτικών .........Για τις δικαστικές αποφάσεις ... βλέποντας και κάνοντας.Αυτά και καλημέρα
εντάξει εδώ στο pde αποφασίσαμε διορισμούς στην παιδεία....γιατο pde λεφτά υπάρχουν... εγω θέλω 60.000 ακούμε άλλες προτάσεις για αριθμό διορισμών...
Όντως έχω λάιφ, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ενημερώνομαι. Μπαίνω να μάθω καμια είδηση για το νεο συστημα προσλήψεων και διαβάζω τους διαξιφισμούς σου με το πορτοκόλι Ε όχι ρε φίλε δε με ενδιαφέρουν! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;
και εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο το πενταετής σύμβαση, δε νομίζω να είναι εφικτό από νομοθεσία. πάλι κλειδώνει τους πίνακες και αποκλείει ανθρώπους ο νόμος μιλάει μέχρι τρεις οκτάμηνες συμβάσεις στον ίδιο φορέαχώρια που αυτό είναι καταστρατήγηση όχι πίνακα αλλά διορισμού ουσιαστικά, γιατι με άλλη μια 5της σύμβαση, ε τι θέλει ακόμα άλλη μια για να βγει στη σύνταξη μετά.Ελπίζω να τα προλάβουν όλα αυτά οι δικαστικές εξελίξεις ...
Kάθε υπουργός και νέοι σύμβουλοι....το θέμα είναι ότι αλλάζουν συχνά οι υπουργοί άρα δεν υλοποιούνται οι προτάσεις των συμβούλων Το μόνο σταθερό ότι δεν αφήνουν οι έξω να γίνουν μόνιμοι διορισμοί ........
Μα καλα στους ΠΕ02 πως μάζεψαν 200 μόρια κάποιοι?Στα 136+ Μόρια η Αττική.Πώς είναι δυνατόν?
Μήπως από την ειδικη αγωγή???Κάτι τέτοια είδα κι εγώ και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Ακόμα δεν έχω συνέρθει