*

Αποστολέας Θέμα: Νέο σύστημα πρόσληψης Αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 271879 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η κακή εκπαίδευση, χειρότερη της αγραμματοσύνης
    • Προφίλ
Απ: Νέο σύστημα πρόσληψης Αναπληρωτών
« Απάντηση #532 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 10:56:32 am »
Λογικό μου φαίνεται αυτό που λέει η anixia.Η μονιμότητα άτυπα έχει αρθεί. Διορισμοί θα γίνονται μόνο μέσω δικαστικών αποφάσεων.
Λογικές και οι πενταετείς συμβάσεις; Δε νομίζω!
Οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική, για να μην κριθούν οι ίδιοι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:56:38 »

Αποσυνδεδεμένος portokali

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 11:04:20 am »
Μα και να κάνει ΑΣΕΠ, δε θα πας να δώσεις, γιατί έχεις σίγουρα τα δυσπρόσιτα, απ' όσο καταλαβαίνω! Μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!
γιατί εσύ θα πας να δώσεις ασεπ; έχεις παλιες επιτυχίες και ποντάρεις σε αυτές. Μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 11:10:15 am »
γιατί εσύ θα πας να δώσεις ασεπ; έχεις παλιες επιτυχίες και ποντάρεις σε αυτές. Μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!
Εγώ σίγουρα θα πάω κι ας έχω καλές επιτυχίες! Και δε φοβάμαι να ξαναμπώ στον κόπο του διαβάσματος! Και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι θα κάνουν οι νεώτεροι συνάδελφοι και πόσο καλά θα γράψουν. Γιατί αυτοί με τόσα εφόδια που έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια που δεν έχει διενεργηθεί ΑΣΕΠ (δεύτερα πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ.) και με μια μέτρια επιτυχία στο γραπτό διαγωνισμό, θα με προσπεράσουν (κι όχι μόνο εμένα, αλλά κι εσένα)! Να 'σα σίγουρος πως οι περισσότεροι από 'δω μέσα θα πάνε αυτή τη φορά (αν γίνει ) στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!

Αποσυνδεδεμένος portokali

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 11:13:02 am »
Εγώ σίγουρα θα πάω κι ας έχω καλές επιτυχίες! Και δε φοβάμαι να ξαναμπώ στον κόπο του διαβάσματος! Και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι θα κάνουν οι νεώτεροι συνάδελφοι και πόσο καλά θα γράψουν. Γιατί αυτοί με τόσα εφόδια που έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια που δεν έχει διενεργηθεί ΑΣΕΠ (δεύτερα πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ.) και με μια μέτρια επιτυχία στο γραπτό διαγωνισμό, θα με προσπεράσουν (κι όχι μόνο εμένα, αλλά κι εσένα)! Να 'σα σίγουρος πως οι περισσότεροι από 'δω μέσα θα πάνε αυτή τη φορά (αν γίνει ) στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!
κι εγώ το ίδιο θα κάνω, ποντάροντας στη γνώση του γνωστικού που έχω όλα αυτά τα χρόνια που το διδάσκω, άμα γίνει και όταν ..που δεν θα γίνει όμως συνάδελφε...ας μην βαυκαλιζόμαστε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:56:38 »

Αποσυνδεδεμένος Wolowitz

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ.04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 02:04:53 pm »
Υποχρεωτικό είναι να μας διαβάζετε; Εσύ που έχεις και λάιφ και μας προτρέπεις να αποκτήσουμε κι εμείς, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να μας διαβάζεις συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους;
Όντως έχω λάιφ, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ενημερώνομαι. Μπαίνω να μάθω καμια είδηση για το νεο συστημα προσλήψεων και διαβάζω τους διαξιφισμούς σου με το πορτοκόλι Ε όχι ρε φίλε δε με ενδιαφέρουν! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος PASAS123

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 03:01:27 pm »
Oι κλειστές πόρτες δεν ''θέλουν'' διορισμούς στο δημόσιο και από την άλλη απαιτούν μείωση των δημοσίων υπαλλήλων...
Ισως δούμε λοιπόν μεγαλύτερες συμβάσεις αναπληρωτών πχ πενταετίας για κάποιες περιοχές της χώρας, προς αποφυγή της ετήσιας ταλαιπωρίας κάποιων εκπαιδευτικών .........

Για τις δικαστικές αποφάσεις ... βλέποντας και κάνοντας.

Αυτά και καλημέρα  ??? ??? ???

και εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο το πενταετής σύμβαση, δε νομίζω να είναι εφικτό από νομοθεσία. πάλι κλειδώνει τους πίνακες και αποκλείει ανθρώπους
ο νόμος μιλάει μέχρι τρεις οκτάμηνες συμβάσεις στον ίδιο φορέα
χώρια που αυτό είναι καταστρατήγηση όχι πίνακα αλλά διορισμού ουσιαστικά, γιατι με άλλη μια 5της σύμβαση, ε τι θέλει ακόμα άλλη μια για να βγει στη σύνταξη μετά.
Ελπίζω να τα προλάβουν όλα αυτά οι δικαστικές εξελίξεις ...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2016, 03:03:34 pm από PASAS123 »

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 03:04:38 pm »
εντάξει εδώ στο pde αποφασίσαμε διορισμούς στην παιδεία....γιατο pde λεφτά υπάρχουν... ;D ;D ;D ;D ;D εγω θέλω 60.000 ακούμε άλλες προτάσεις για αριθμό διορισμών... ;D ;D ;D ;D ;D

Όταν δεν έχεις να απαντήσεις κάτι, το ρίχνεις στην πλάκα ε... Το βλέπεις ότι αναφέρει συγκεκριμένους νόμους; Λέει πουθενά ότι "κι επειδή το υπουργείο επικαλέστηκε δημοσιονομικές δυσκολίες που όντως υπάρχουν"; Λέει ο τάδε νόμος προβλέπει αυτό και ο τάδε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 03:14:11 pm »
Όντως έχω λάιφ, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ενημερώνομαι. Μπαίνω να μάθω καμια είδηση για το νεο συστημα προσλήψεων και διαβάζω τους διαξιφισμούς σου με το πορτοκόλι Ε όχι ρε φίλε δε με ενδιαφέρουν! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 04:39:52 pm »
και εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο το πενταετής σύμβαση, δε νομίζω να είναι εφικτό από νομοθεσία. πάλι κλειδώνει τους πίνακες και αποκλείει ανθρώπους
ο νόμος μιλάει μέχρι τρεις οκτάμηνες συμβάσεις στον ίδιο φορέα
χώρια που αυτό είναι καταστρατήγηση όχι πίνακα αλλά διορισμού ουσιαστικά, γιατι με άλλη μια 5της σύμβαση, ε τι θέλει ακόμα άλλη μια για να βγει στη σύνταξη μετά.
Ελπίζω να τα προλάβουν όλα αυτά οι δικαστικές εξελίξεις ...
Kάθε υπουργός και νέοι σύμβουλοι....το θέμα είναι ότι αλλάζουν συχνά οι υπουργοί άρα δεν υλοποιούνται οι προτάσεις των συμβούλων  ;) ;) ;) ;)
Το μόνο σταθερό ότι δεν αφήνουν οι έξω να γίνουν  μόνιμοι διορισμοί ........

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 04:52:17 pm »
Kάθε υπουργός και νέοι σύμβουλοι....το θέμα είναι ότι αλλάζουν συχνά οι υπουργοί άρα δεν υλοποιούνται οι προτάσεις των συμβούλων  ;) ;) ;) ;)
Το μόνο σταθερό ότι δεν αφήνουν οι έξω να γίνουν  μόνιμοι διορισμοί ........
Ναι, αλλά δεν κάνουμε κι εμείς κάτι! Αφού όλοι παραδέχονται πως για να υπάρξει η απαιτούμενη ομαλότητα στο χώρο της εκπαίδευσης και για να λειτουργούν όλα "ρολόι" από το Σεπτέμβρη υπάρχει ανάγκη μόνιμων διορισμών, δεν το εκμεταλλευόμαστε να ασκήσουμε πίεση! Είμαστε πολλοί και έχουμε υπολογίσιμη δύναμη, από τη στιγμή όμως που βολευόμαστε με τους 7-8 μήνες αναπλήρωσης, είμαστε άξιοι για όσα δεινά υφιστάμεθα κάθε χρονιά!
Πρέπει να οργανωθούμε και να κινηθούμε μεθοδικά, να πείσουμε τους πάντες πως είμαστε αναγκαίοι και απαραίτητοι για τα σχολεία και να αρνηθούμε την αναπλήρωση, αφού είναι κάτι που δε μας εξυπηρετεί, ούτε μας αντιπροσωπεύει! Να διεκδικήσουμε διορισμούς και να πιέσουμε!

Αποσυνδεδεμένος Minoan

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 05:01:09 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι!Έχετε αντιληφθεί ότι στους πίνακες γενικής προσμετράται πια και η προυπηρεσία των συναδέλφων της ειδικής; Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε? Υπάρχουν άτομα που μπήκαν πρώτη φορά φέτος στους πίνακες γενικης με προυπηρεσια 15 μορια ειδικής μέσα στο 2015. Ατομα με μεταπτυχιακο εξ αποστάσεως απο βουλγαρία, χωρίς ασεπ.Καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει?Εγώ τρέχω τόσα χρόνια και 15 μορια δεν μάζεψα ποτε....και ασεπ πέτυχα και το μεταπτυχιακό μου στο διδακτικό μου αντικείμενο  δεν μου δίνει μοριοδότηση. Ότι και να αλλάξει λοιπον, δυστυχως πάντα θα είμαστε εκπαιδευτικοί (λέμε τώρα) 2 ταχυτήτων

Αποσυνδεδεμένος mpi

• Έμπειρο μέλος
  • nothing
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 05:40:18 pm »
Μα καλα στους ΠΕ02 πως μάζεψαν 200 μόρια κάποιοι?
Στα 136+ Μόρια η Αττική.

Πώς είναι δυνατόν?
Κουτάκι

Αποσυνδεδεμένος Minoan

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 05:43:16 pm »
Μα καλα στους ΠΕ02 πως μάζεψαν 200 μόρια κάποιοι?
Στα 136+ Μόρια η Αττική.

Πώς είναι δυνατόν?

Μήπως από την ειδικη αγωγή???Κάτι τέτοια είδα κι εγώ και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Ακόμα δεν έχω συνέρθει

Αποσυνδεδεμένος mpi

• Έμπειρο μέλος
  • nothing
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Νοεμβρίου 28, 2016, 05:45:48 pm »
Μήπως από την ειδικη αγωγή???Κάτι τέτοια είδα κι εγώ και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Ακόμα δεν έχω συνέρθει

Ποια ειδική? Πως? 226/9 -> 25 Χρόνια Αναπληρωτής.  2016-25 -> 1991. Έχουμε Αναπληρωτές απο το 1991?????
Κουτάκι

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144