0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη κιόλας, αλλά εδώ υποχρεώνουν τον κόσμο να περάσει εξετάσεις και μικροδιδασκαλία για να κάνουν μαθημα στα Κέντρα Δια
Έστω ότι βγαίνει θετική απόφαση για τους έχοντες ΑΣΕΠ. Στην προϋπηρεσία θα μπει πλαφον;
Οι 30+ και 40+ ΔΕΝ καταλαβαίνω με ΤΙ αξιωσεις ζητάνε διορισμό εάν δεν έχουν τουλάχιστον μία επιτυχία ΑΣΕΠ. Δηλαδη και λίγη τσίπα. Καθηγητής είσαι. Διαβασε. Απλα τα πράματα. Αν δεν μπορείς, δεν θα διοριστείς καθηγητής σε δημόσιο σχολείο. Θα διοριστεί ο άλλος που μπορεί. Εάν πρέπει να διαβάσει θεωρία και κάνει μικροδιδασκαλία ο μάγειρας που μας κάνει μαθήματα στα Δια
Δεν υπάρχει νόμιμη και παράνομη προϋπηρεσία. Μη λες ό,τι θέλεις. Και δεν έχω ούτε 0,1 από ΠΔΣ μη παρεξηγηθώ.
Μαζί σου. Κι εγώ έχω νιώσει έτσι. Δε μπορείς να την πεις παράνομη όμως. Νόμους του κράτους ακολούθησαν.
Ας μπει πλαφόν, δεν έχω θέμα. Αρκεί να προτάσσονται άλλα κριτήρια, που είναι πιο ουσιώδη, γιατί με την προυπηρεσία δε βρίσκεται άκρη!
Δεν είναι μόνο το αν βρίσκεται άκρη αλλά και τι είναι λογικό/ηθικό. Έχουμε 2 καθηγητές με προϋπηρεσία αλλά ο ένας έχει και ασεπ, ενώ ο άλλος ή φοβήθηκε να δώσει ή βασίστηκε σε άκρες του ή έδωσε και κρίθηκε αποτυχών. Αυτονόητο ότι πρέπει να προηγηθεί ο έχων ασεπ. Και να πούμε και το άλλο; Με τις δήθεν κοινωνικές κατηγορίες τι θα γίνει; Προτάσσονται έναντι όσων έχουν ασεπ, μαστερ και δεν ξέρω τι. Προτάσσονται μέχρι και στις τοποθετήσεις... Τραγικό.