0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ συμπληρώνω ωράριο σε 3 σχολεία και δυστυχώς, τουλάχιστον για δύο ημέρες την εβδομάδα, θα πηγαινοέρχομαι σε δύο από αυτά...
Και τα τρία σχολεία είναι στην ίδια -επαρχιακή και μικρή- πόλη. Η απόσταση μεταξύ τους δηλαδή δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2-3 χλμ. Ωστόσο, έχω φέρει το αυτοκίνητο, γιατί με τα πόδια δεν προλαβαίνεις να πας σε ένα κενό.
Δεν θέλω να δουλέψω μετά τις 2, γιατί παρακολουθώ μεταπτυχιακό! Θα με υποχρεώσουν να κάνω ενισχυτική? Στην γραμματειακή υποστήριξη, τι θα κάνω?
Θα πεις οτι κάνεις μεταπτυχιακό αλλά πρέπει και να συμπληρώσεις και το ωράριο σου.Θα βρούν αυτοί τον τρόπο.Οσο για την γραμματιακή υποστήριξη: εισερχόμενα-πρωτόκολλο-αλληλογραφίαΣτο Γυμνάσιο μπορεί να κάνεις και Γεωγραφία
Παράθεση από: Kilgore στις Σεπτεμβρίου 29, 2007, 11:54:34 amΚαι τα τρία σχολεία είναι στην ίδια -επαρχιακή και μικρή- πόλη. Η απόσταση μεταξύ τους δηλαδή δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2-3 χλμ. Ωστόσο, έχω φέρει το αυτοκίνητο, γιατί με τα πόδια δεν προλαβαίνεις να πας σε ένα κενό.Και αν δεν έχεις αυτοκίνητο? Δεν ακούγεται και τόσο ωραίο! Δεν υπήρχε άλλη λύση συμπλήρωσης ωραρίου?
Οπως ανέφερα ήδη, είμαι σε πρωινό γυμνάσιο. Μου προτείναν απο το γραφείο να συμπληρώσω ωράριο σε απογευματινό σχολείο ή σε κάποιο άλλο πρωινό με 2 ώρες υπερωρία (υποχρεωτικές) !Μπορούν να με υποχρεώσουν να πάω σε απογευματινό ή να κάνω υπερωρία ? Να σημειώσω επίσης οτι θα πρέπει να πηγαίνω 2 μέρες σε 2 σχολεία !
Παιδια, εγω ξερω σιγουρα και απο προσωπικη εμπειρια, οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να πας σε δυο σχολεια την ιδια μερα. Υπαρχει νόμος. Και ειδικα απαγορευεται να πας την ιδια μερα και πρωϊ και απογευμα.Το γραφειο τη δουλεια του θελει να κανει και πονταρει στην ασχετοσυνη μας. Και αφου πρεπει να πατε σε πολλα σχολεια για συμπληρωση ωραριου, να απαιτεισετε να μαζευτουν οι ωρες ωστε να πηγαινετε συγκεκριμενες μερες στο καθε σχολειο.