0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκληρο αλλα να μην μετακινηθει!Εφοσον βαζεις περιοχες μακρια απο τον τοπο σου αναλαμβανεις και τις ευθυνες σου! και εμενα μου συνεβηκαν διαφορα σοβαροτατα γεγονοτα 4 χρονια εκτος αλλα δε με μετακινησε κανεις!Γιαυτο και φετος δεν ξαναδηλωσα και βιωνω την ανεργια!
Με όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες είναι επιβεβλημένο να κινηθούμε! Δηλ. να ζητήσουμε διαφάνεια για τους λόγους που μετακινήθηκαν οι εν λόγω αναπληρώτριες, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία και να απαιτήσουμε να διευρυνθούν όλες αυτές οι "εξυπηρετήσεις" σε όλους τους αναπληρωτές! Δεν είναι δυνατόν άλλοι συνάδελφοι με σημαντικά προβλήματα υγείας κι όχι μόνο, να ξεσπιτώνονται, χωρίς να τους παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλη ΔΔΕ, άλλης περιφέρειας και άλλοι να εξυπηρετούνται και μάλιστα στον τόπο τους! Αυτά είναι ανεπίτρεπτα! Να θέσουμε τα ερωτήματα, ώστε να ξέρουμε τι γίνεται και τι ισχύει και να απαιτήσουμε ισότητα στον τρόπο αντιμετώπισης όλων! Ξέρετε πόσοι συνάδελφοι θα είχαν δηλώσει μακρινά μέρη στις αιτήσεις αναπληρωτών το καλοκαίρι, αν γνώριζαν αυτή τη ... λεπτομέρεια! Θα πήγαιναν, θα μετακινούνταν και όλα καλά! Δε θα έμεναν άνεργοι!
Παππού, αυτό που μου κάνει εντύπωση σε σένα είναι ότι τη μία ζητάς συγγνώμη αν προσβλήθηκε κάποιος από τα γραφόμενά σου και την άλλη συνεχίζεις να το κάνεις.ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟ
Ξέρετε πόσοι συνάδελφοι θα είχαν δηλώσει μακρινά μέρη στις αιτήσεις αναπληρωτών το καλοκαίρι, αν γνώριζαν αυτή τη ... λεπτομέρεια! Θα πήγαιναν, θα μετακινούνταν και όλα καλά! Δε θα έμεναν άνεργοι!
Αρκεί μόνο να γνώριζαν ή να είχαν και τη δυνατότητα για να επωφεληθούν απ`αυτή τη λεπτομέρεια;Υπάρχουν και κάποιες ομοιότητες στις δύο περιπτώσεις που γνωστοποιήθηκαν, που ίσως θα έπρεπε να μας προβληματίσουν.
Δεν εργάζονται κάποιοι συνάδελφοι επειδή δεν ήξεραν το παράθυρο της "εξυπηρέτησης" και αναγκάστηκαν και περιόρισαν τις επιλογές τους σε κοντικούς νομούς, όχι επειδή είχαν την πολυτέλεια να μείνουν άνεργοι!
Προσωπικά εγώ, αλλά φαντάζομαι κι άλλοι συνάδελφοι, δε γνώριζα πως είναι δυνατή η μετακίνηση αναπληρωτή εκτός περιφέρειας! Ακόμη και για σοβαρότατους λόγους! Άρα, υπάρχει κενό, και μάλιστα τεράστιο, όχι μόνο ως προς την ενημέρωση, αλλά και στη διεκδίκηση κάποιου "ευεργετήματος" για όλους τους αναπληρωτές συναδέλφους! Μάλιστα, έχω αρχίσει και το ψάχνω κι αν δεν με καλύψουν οι απαντήσεις, θα το προχωρήσω. Είναι ζήτημα αρχής και αξιοπρέπειας να μπορούμε όλοι επί ίσοις όροις να γνωρίζουμε εξ αρχής με ποιους όρους θα εργαζόμαστε κι όχι να προκύπτουν νέα δεδομένα μεσούσης της σχολικής χρονιάς, δεδομένα που είναι προς το συμφέρον μερικών μόνο!
Δηλαδή αν ο άλλος είναι καρκινοπαθης ή έχει άλλο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα δε δικαιούται μετακινηση; προφανώς οι λόγοι μετακίνησης δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθουν
http://www.esos.gr/arthra/47735/syntonistiko-anapliroton-metatheseis-kata-tis-voyles-toy-yp-paideias