0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
..κοίτα οι διόριστεοι διορίζονται οι άλλοι απλά πάνε στο ..στε....
Αρα ο Minoan ειναι σα μαθητης που εγραψε 11 στις πανελληνιες, δλδ πανω από τη βάση και θέλει να μπει ιατρικη!!!Μinoan πας καλά παιδί μου?? Οκ εγινε ασεπ για 100 ας που θέσεις. Εσύ έγραψες καλα αλλά τερματισες στη θέση 101 αφου οι αλλοι 100 εγραψαν καλυτερα απο εσενα και θες και διορισμο?? Γιατι αφου καλύφθηκαν οι θέσεις??? Και μετα σας ενοχλει η ειδική αγωγη...
Πολύ καλύτερα απο κάποιον που έγραψε 02 και το παίζει Προφέσορας.
Το 40% πάει. Έχασες. Θα αναγκαστείς να περάσεις απο Εξεταστικό Κέντρο. Α και ο 3848/2010 Ορίζει ΜΟΝΟ επιτυχόντες.
Σε ποιον αναφερεσαι?? Δν σε καταλαβαινω...Εγω δν εχω δωσει ασεπ, δν ειχα πτυχιο τοτε...
..για μένα ή ιστορία ασεπ προϋπηρεσία και παραθύρων έχει κριθεί....το μέλλον σε εσάς και στο στε
Η επιτυχια στον ασεπ ειναι σημαντικη γιατι πολλοι απο εμας χαρη σαυτη δουλεψαμε. Και ελπιζουμε χαρη σαυτη να διοριστουμε οταν γινουν παλι διορισμοι. Συναδελφοι που πηρατε πτυχιο προσφατα δεν ειναι συναδελφικο κ ευγενικο να θεωρειτε οτι δεν πρεπει να παλεψει για τα εγασιακα του καποιος που πηρε πτυχιο το 2000 ή και παλιοτερα και να μην εχει να προσφερει στην οικογενεια του επειδη οπως λετε:εκανε λαθος μεταπτυχιακο! Γιατι ειναι σαν να σας λεμε εμεις: γιατι σπουδασατε φιλολογια αφου βλεπατεπως ο κλαδος ειναι κορεσμενος. Και αντι να διαφωνειτε μαζι μας κοιταχτε πως μπορουμε να συσπειρωθουμε για να κερισει ο κλαδος τις χαμενες ωρες του. Το ζητουμενο να ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ωστοσο στο νημα αυτο θελουμε να προωθησουμε κατι για το οποιο αν διαφωνειτε μην ασχολειστε με αυτο. Και κατι τελευταιο: η λογικη του "εγω βολευτηκα" ειναι θανατηφορα. Εκει που εισαι ημουνα κι εδω που ειμαι θα ερθεις, λεει ο λαος μας!
Όντως. 527/2015. Τα λέμε το εξεταστικό κέντρο. Αυτα.
Θα πω κάτι άσχετο αλλά εισαι δικομανής!Το στε θα αποφασίσει,ναι.Αυτο ειναι το μονο σίγουρο. Εδώ όμως κάνουμε κουβέντα για να ακουστούν επιχειρήματα. Είναι σαν να εισαι σε μια παρέα και να τους παραπέμπεις στο στε.Ειναι κουρασΔεν νομίζεις?