0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://poseepea.blogspot.com/2011/10/blog-post_02.html
Αν είναι 5000 οι ΙΔΑΧ εκπαιδευτικοί στη Δημόσια Εκπαίδευση, εγώ είμαι Κινέζος.Οι περισσότεροι έχουν κατά καιρούς γίνει μόνιμοι με σύσταση οργανικών θέσεων και ταυτόχρονη αυτοδίκαιη μετατροπή των θέσεών τους από ΙΔΑΧ σε μόνιμες. Τελευταία σχετική στο 574Γ/19-08-2011.Ένα ακόμα στημένο δημοσίευμα για να φτιάξει κλίμα.
Παράθεση από: Patreas στις Οκτωβρίου 05, 2011, 12:20:51 amΑν είναι 5000 οι ΙΔΑΧ εκπαιδευτικοί στη Δημόσια Εκπαίδευση, εγώ είμαι Κινέζος.Οι περισσότεροι έχουν κατά καιρούς γίνει μόνιμοι με σύσταση οργανικών θέσεων και ταυτόχρονη αυτοδίκαιη μετατροπή των θέσεών τους από ΙΔΑΧ σε μόνιμες. Τελευταία σχετική στο 574Γ/19-08-2011.Ένα ακόμα στημένο δημοσίευμα για να φτιάξει κλίμα.Δεν μου το βγάζει το google, για να δω τι λέει...
δηλαδη δεν καταλαβα ! δεν θα ζητήσω μετάθεση για να μη χασω την οργανική μου , φοβούμενη μην είμαι 1-2 χρόνια στη διάθεση του νέου μου πυσδε ?
ναι, μετά θα βγούνε να πουνε δεν ανταποκρίθηκαν αρκούντως οι ξενόγλωσσοι.... ας μας απαντήσει τότε γιατί το μάθημα έγινε επιλογής στο λύκειο -τα αγγλικά - και καταργήθηκαν τα έρμα τα γαλλογερμανικά.....σου λέει, θα χουν φτάσει ως το β2 στο γυμνάσιο οπότε δε χρειάζεται μετά κάτι άλλο.....φωστήρες τα κάναμε τα παιδάκια....