*

Αποστολέας Θέμα: Άρση Μονιμότητας  (Αναγνώστηκε 220103 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Άρση Μονιμότητας
« Απάντηση #406 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 11:56:00 pm »
http://poseepea.blogspot.com/2011/10/blog-post_02.html

ακριβώς, οι υπεράριθμοι των πδ50 και 100 νοούνται αυτοί που ενώ είχαν οργανική την έχασαν λόγω συγχώνευσης ή κατάργησης των σχολείων στα οποία ανήκαν.
Οι ευρισκόμενοι στην διάθεση θεωρούνται υπεράριθμοι του πυσδε και τους διαχειριζόμαστε ως προς την τοποθέτησή τους όπως και τους λοιπούς υπεράριθμους ( απο συγχώνευση/κατάργηση) ωστόσο κάποιος που μετατέθηκε από περιοχή σε περιοχή ή διορίστηκε και δεν έλαβε ποτέ οργανική θέση ουσιαστικά θεωρείται...πλεονάζων προσωπικό γιατί καλύπτει λειτουργικές και όχι οργανικές ανάγκες!!!
(θυμαστε κάποτε τι είχε γίνει με τους συμβασιούχους που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες;)

θα έλεγα να μην εφησυχάζετε πάντως. Εξάλλου αρκεί μια μικρή νομοθετική ρύθμιση, διευκρίνηση ή εγκύκλιος για να αλλάξει αυτό που ως τώρα ξέρουμε. Η ΟΛΜΕ σε τι είδους συναλλαγές κάτω απ΄το τραπέζι νταραβερίζεται και τηρεί μια τόσο...ηχηρά σιωπηρή στάση;

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:14:11 »

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:20:51 am »
Αν είναι 5000 οι ΙΔΑΧ εκπαιδευτικοί στη Δημόσια Εκπαίδευση, εγώ είμαι Κινέζος.

Οι περισσότεροι έχουν κατά καιρούς γίνει μόνιμοι με σύσταση οργανικών θέσεων και ταυτόχρονη αυτοδίκαιη μετατροπή των θέσεών τους από ΙΔΑΧ σε μόνιμες. Τελευταία σχετική στο 574Γ/19-08-2011.

Ένα ακόμα στημένο δημοσίευμα για να φτιάξει κλίμα.

Αποσυνδεδεμένος buble10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:27:03 am »

Οι περισσότεροι έχουν κατά καιρούς γίνει μόνιμοι με σύσταση οργανικών θέσεων και ταυτόχρονη αυτοδίκαιη μετατροπή των θέσεών τους από ΙΔΑΧ σε μόνιμες. Τελευταία σχετική στο 574Γ/19-08-2011.

Δεν μου το βγάζει το google, για να δω τι λέει...  ???
Δ ι ο ρ ί σ τ η κ α !
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:28:01 am »
στο diavgeia.gov.gr  πήγαινε 8) 8) 8)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:14:11 »

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:31:37 am »

Δεν μου το βγάζει το google, για να δω τι λέει...  ???

Στο http://www.et.gr θα το βρεις. Είναι προφανώς Τεύχος Γ. Αριθμός 574.

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:32:20 am »
δηλαδη δεν καταλαβα ! δεν θα ζητήσω μετάθεση για να μη χασω την οργανική μου , φοβούμενη μην είμαι 1-2 χρόνια στη διάθεση του νέου μου πυσδε ?  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:36:28 am »
δηλαδη δεν καταλαβα ! δεν θα ζητήσω μετάθεση για να μη χασω την οργανική μου , φοβούμενη μην είμαι 1-2 χρόνια στη διάθεση του νέου μου πυσδε ?  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

δυστυχώς....για εκεί πάει το πράγμα...... και που σαι ακομα τι άλλα θα ακούσουμε.... ήδη έχει ακουστεί οι μεταθέσεις να γίνονται κάθε δύο χρόνια.....ακόμα σενάριο είναι ωστόσο ακούγεται όλο και πιο έντονα...

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 12:43:33 am »
τότε καλύτερα να μην ανοίγουν περιοχές μετάθεσης !!! πού φτάσαμε !!! αυτό θέλουν να λέμε ? ολμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ακούει κανείς ?

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:04:12 am »
Κι εκεί που ήμουν έτοιμη για εφεδρεία και τραγουδούσα το "δεν θέλω κόσμο και φασαρία,αύριο βγαίνω στην ανεργία", σκάει μύτη το Ενιαίο Πλαίσιο Σπουδών για τις Ξένες Γλώσσες!!!!!!!!!! WOW, τι για επίπεδα μας λένε, τι να μην πηγαίνουμε σε πάνω από ένα σχολείο, τι που θα προετοιμάζουμε για διπλώματα, τι για αύξηση ωρών! Για μια στιγμή θεώρησα ότι ζω στον παράδεισο της πολυγλωσσίας... Ερώτηση αφελούς γαλλικούς: ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; (bitch, ως πρώην Αγγλικών και νυν σοφή διοικητικός, ξέρεις τίποτα για τούτο δω το πράγμα;)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:09:32 am »
θα το θέσω ....χρωματικά το ζήτημα και είμαι σιγουρη ότι θα καταλάβεις ττη λέξη που λείπει:

πράσινα αλογα και  ....... μπλε !!

ακόμα ένας πειραματισμός για εφέ και από΄ουσία μηδέν! Εξάλλου το παιδαγωγικό ινστιτούτο καταργείται οπότε η μπάλα θα πάρει και τις ....p.i. productions!!!

Πάντως, σήμερα που συζητούσαμε το ίδιο θέμα για την άρση μονιμότητας στο γραφείο και το είχαμε πάρει στο πολύ χαλαρό, η καλύτερη ατάκα που άκουσα είχε ως εξής:
 - καλά ρε παιδιά, εδώ ο κόσμος καίγεται και σεις τραγουδάτε ανέμελα;
και η απάντηση -κόλαφος:
- φυσικά!! είναι στο dna του έλληνα να πηγαίνει στο χαμό γλεντώντας....και στον πόλεμο του 40 τραγουδώντας πηγανε....!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:14:35 am από bitch »

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:14:30 am »
Ευχαριστώ για τη χρωματική διευκρίνιση.... Καλά κάναμε και το αποσαφηνίσαμε το θέμα, γιατί αύριο θα βγει η Ευούλα να μας το κραδαίνει το Ενιαίο Πλαίσιο από κανένα κανάλι... "Θέλουμε εμείς να απολύσουμε γαλλικούδες; Τί είναι αυτά που λέτε, μοσιέ; Έτσι για πλάκα το δώσαμε στη "Νίκη", την πασοκοφυλλάδα που δεν διαβάζει κανένας, για να δούμε αντιδράσεις! Εμείς την αναβαθμίζουμε την ξένη γλώσσα"... Αν δεν γίνει έτσι να με φτύσεις... Το σύστημά τους είναι... Λέμε κάτι, το μαζεύουμε και μετά το ανακοινώνουμε επισήμως...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:16:48 am »
ναι, μετά θα βγούνε να πουνε δεν ανταποκρίθηκαν αρκούντως οι ξενόγλωσσοι....

ας μας απαντήσει τότε γιατί το μάθημα έγινε επιλογής στο λύκειο -τα αγγλικά - και καταργήθηκαν τα έρμα τα γαλλογερμανικά.....

σου λέει, θα χουν φτάσει ως το β2 στο γυμνάσιο οπότε δε χρειάζεται μετά κάτι άλλο.....φωστήρες τα κάναμε τα παιδάκια....

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:25:36 am »
ναι, μετά θα βγούνε να πουνε δεν ανταποκρίθηκαν αρκούντως οι ξενόγλωσσοι....

ας μας απαντήσει τότε γιατί το μάθημα έγινε επιλογής στο λύκειο -τα αγγλικά - και καταργήθηκαν τα έρμα τα γαλλογερμανικά.....

σου λέει, θα χουν φτάσει ως το β2 στο γυμνάσιο οπότε δε χρειάζεται μετά κάτι άλλο.....φωστήρες τα κάναμε τα παιδάκια....
Σου' χω και καλύτερο...  Εγώ στο σχολείο του χωριού στην άκρη της Ελλάδας 'όπου είμαι, θα αξιολογηθώ με τα ίδια κριτήρια με την γαλλικού στο Γ/σιο Κηφισιάς ή Φιλοθέης... Και για ποια διπλώματα μιλάμε; Πέρυσι τα δικά μου δεν δώσανε για το ΚΠΓ, λόγω των 60 ευρώ που έπρεπε να καταβάλουν για εξέταστρα.Κι επειδή μιλάμε καθαρά πια, ξέρεις πολύ καλά πόσο εύκολα γεμίζει ένας κλάδος υπεράριθμους: μειώση ωρών, σύμπτηξη τμημάτων, έξοδος από το Λύκειο και τέλος  κατάργηση μαθήματος... "Δεν πουλάτε, δεν αρέσετε, δεν σας θέλει η αγορά" κι έξω από την πόρτα... Άσε που με μία εγκύκλιο μπορούν να πουν ότι για να δικαιολογείται οργανική χρειάζονται 12 ώρες π.χ. και όχι 8, όπως είναι σήμερα... Οπότε θα βρεθούμε όλοι χωρίς οργανικές..

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 01:34:28 am »
μ΄αυτά που ακούμε, πραγματικά όποιος μπορεί να την κάνει και να σηκωθεί να φύγει θα κάνει το καλύτερο...

εγώ ήδη το ψάχνω και ας μην κινδυνεύω άμεσα....ποτέ δεν ξέρεις...και το όριο για πράσινη κάρτα είναι τα 45.....εγώ στα 40  πλησιάζω επικίνδυνα.... αρχίζω σιγά σιγά να επανασυνδέομαι με φίλους και γνωστους απο το παρελθόν και απο τα τέσσερα σημεία του πλανήτη.... ;)

εσένα που είσαι γαλλικού για Μοζαμβίκη μεριά σε κόβω....  εγώ με μια Μάλτα βολευομαι...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)