0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μελλοντικός εκπαιδευτής νέων ηγετών (στον ΓΑΠ αναφέρομαι φυσικά) είχε μιλήσει για.. έναν εργαζόμενο ανά οικογένεια! Τώρα αν η οικογένεια θα αποτελείται από 4-5+ άτομα είναι ένα άλλο θέμα
Παράθεση από: kosm στις Μαρτίου 20, 2012, 06:19:18 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαρτίου 20, 2012, 06:10:43 pmΟ μελλοντικός εκπαιδευτής νέων ηγετών (στον ΓΑΠ αναφέρομαι φυσικά) είχε μιλήσει για.. έναν εργαζόμενο ανά οικογένεια! Τώρα αν η οικογένεια θα αποτελείται από 4-5+ άτομα είναι ένα άλλο θέμα Eνω ο αλλος που αποδεχτηκε την λογικη του ΓΑΠ με καποια καθυστερηση και με δηλωση μετανοιας προσφερει κατι καλυτερο;Ο άλλος, ποιος άλλος και ποια αποδοχή; Γίνε λίγο πιο σαφής, αν ρωτάς εμένα. Και όχι συμψηφισμούς σε μένα.. δεν τους ψήφιζα τόσα χρόνια εγώ, κάποιοι από εσάς στήριζαν την σαπίλα του δικομματισμού. Και εξαιτίας της ηλιθιότητας ή/και διαπλοκής του υπανάπτυκτου νεοέλληνα, την πληρώνουμε οι υπόλοιποι.
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 20, 2012, 06:10:43 pmΟ μελλοντικός εκπαιδευτής νέων ηγετών (στον ΓΑΠ αναφέρομαι φυσικά) είχε μιλήσει για.. έναν εργαζόμενο ανά οικογένεια! Τώρα αν η οικογένεια θα αποτελείται από 4-5+ άτομα είναι ένα άλλο θέμα Eνω ο αλλος που αποδεχτηκε την λογικη του ΓΑΠ με καποια καθυστερηση και με δηλωση μετανοιας προσφερει κατι καλυτερο;
Ας αρχισουν πρωτα απο τα ζευγαρια που ειναι στο δημοσιο και μετα ολοι οι αλλοι.Εκτος αν θελουμε να απολυθει ο μοναδικος εργαζομενος σε μια οικογενεια.
Κατατέθηκε νύχτα η τροπολογία για την οποία πίεζε η Τρόικα. Ανοίγει ο δρόμος και για τις απολύσεις εκπαιδευτικών...Την συμμετοχή στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών, φέρνει με τροπολογία που κατέθεσε αργά το απόγευμα στη
Πρώτον, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η αξιολόγηση ήταν προαποφασισμένη εδώ και μήνες. Που σημαίνει ό,τι δεν το αποφάσισε ο σημερινός υπουργός παιδείας.Δεύτερον, δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή για ένα κλάδο να αρνηθεί ή να αντισταθεί σε διαδικασίες αξιολόγησης. Και δεν νομίζω πως είναι σωστό. Καλύτερα να παλέψει ο κλάδος για αξιοκρατικά κριτήρια και αδιάβλητες διαδικασίες αξιολόγησης. Θα είναι καλύτερο για όλους.