0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύω ότι είναι αυτό που συμφέρει όλους μας. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που γράφω εδώ, μπας και κινητοποιηθούμε. Μόλις απορροφηθούμε εμείς με τις μεγάλες προυπηρεσίες, μέσα σε λίγα χρόνια θα έρθει και η δική σας σειρά! Αν υπάρξει η μαζικότητα υποστήριξης που πρέπει , σας υπόσχομαι να σας αποκαλύψω και άλλα παρασκηνιακά τα οποία θα σας πείσουν για του λόγου το αληθές.
Αν ήταν να διορίσει όλους τους φιλολογοφυσικοχημικούς θα συμφωνούσα. Αλλά η εξίσωση θα μπορούσε να είναι ηλικιακή ποσόστωση+μοριοδότηση συγκεκριμένων μεταπτυχιακών+36μηνο+κατάργηση μορίων ΑΣΕΠ. Δεν ξεκαθαρίζει κάπως η κατάσταση; Το θέλουν αυτοί, το θέλουν και πολλοί από εμάς (τουλάχιστον κάποιοι που έχουν σημασία και δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα) και στη τελική πλάι στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.
Αν γίνει εμφανές ότι το παραπάνω σενάριο υποστηρίζεται από τη πλειοψηφία των αναπληρωτών, θα λυθούν τα χέρια του υπουργείου, ξέροντας ότι δεν θα έχει δικαστικές εμπλοκές και θα ανοίξει ο δρόμος για τη σταδιακή αποκατάσταση τουλάχιστον όσων δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια. Θυμηθείτε την απόσυρση του κατάπτυστου συστήματος που είχε προταθεί πέρσι το πάσχα.
A) Υπάρχει η δημιουργική φαντασία. (πρβλ. CBK)
Πόσο δίκαιο έχεις Θεοδώρα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι αυτό. Όπως δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η μεταφορά των μορίων μας στους πίνακες γενικής δεν είναι μόνο νόμιμη αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένη. Το μάθημα στην ειδική εκπαίδευση δεν είναι υποδεέστερο αυτού της γενικής. Η εμπειρία μας είναι χρήσιμη και στα παιδιά της γενικής εκπαίδευσης.
Έτσι όπως είναι η κατάσταση, ένας θεολόγος με πτυχίο ειδικής θεωρείται πιο άξιος να διδάξει μαθηματικά από έναν μαθηματικό χωρίς πτυχίο ειδικής.
κύριε ελέησον....
Αν δεν σέβεστε τη προσφορά μας στα παιδιά που μας έχουν τόση ανάγκη, αναλογιστείτε τις οικονομικές θυσίες που προβήκαμε για να κάνουμε τη δουλειά αυτή.
Εγώ πιστεύω ότι αυτό που συμφέρει όλους μας είναι οι ειδικής να πεταχτούν έξω από τους πίνακες της γενικής και προσλήψεις στους ειδικής να γίνουν μόνο μετά από διαγωνισμό ΑΣΕΠ όπου θα ελέγχονται οι γνώσεις τους στον τομέα της ειδικής. Τι λες; Συμφωνείς; ή εκεί δεν συμφέρει;Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είσαι τρολ, απλά η άγνοια είναι ευτυχία λένε και τα ποστ σου θα μπορούσαν απλά να εκφράζουν αυτή την άγνοια. Την άγνοια του να να έχεις κουραστεί υπερβολικά στον χώρο της εκπαίδευσης, την άγνοια του να έχεις σπαταλήσει μεγάλο μέρος της ζωής σου ως εργαζόμενος σε αυτήν. Τσακ μπαμ αναπληρωτής, τσακ μπαμ προϋπηρεσία, τι μας λες τώρα; Άντε να έχω και έναν τσακ μπαμ διορισμό και μετά θα έρθει και η δική σας η φορά. Απλά εγώ να βολευτώ, όπως έχω βολευτεί ως τώρα στον χώρο της εκπαίδευσης. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είσαι τρολ. Απλά κάποιος που του σφύριξαν πως λειτουργεί το σύστημα, το εκμεταλλεύτηκε και τώρα βγάζει προς τα έξω άγνοια και μέγιστο εγωισμό. Τα ποστ σου φωνάζουν "Εγώ να βολευτώ" και εκφράζουν μια μόνιμα βολική οπτική.
Κι όμως συνάδελφε, το μένος κάποιων κατά των εκπαιδευτικών ειδικής δεν περιγράφεται.
Κι εγώ αυτό πιστεύω....Προκάλεσες CBK όταν με τεράστια ευκολία πέταξες εκείνο το "πέρασα στη γενική"...κάτι το οποίο μέχρι τώρα αν και κάποιοι συνάδελφοι ειδικής το έκαναν, παρόλα αυτά οι περισσότεροι επέμεναν ότι δεν θα προτιμήσουν την γενική για να μη χάσουν τη θέση τους στη ειδική... Απ ότι φαίνεται όμως όλοι θέλουν το βόλεμά τους και δεν έχουν καν συνειδητοποιήσει ότι αφήνουν άλλους άνεργους. Τουλάχιστον παραδεχτείτε το...εντάξει το υπουργείο και οι νόμοι φταίνε αλλά όταν έχεις πλάνο να χωθείς με αυτό το τρόπο στη γενική, μη μας λες μετά για θυσίες, γνώση και αγάπη για τη δουλειά σου.