0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/pano-apo-14000-leitoyrgika-kena-ekpaideytikon-pe-deite-toys-analytikoys-pinakesΑυτά δεν είναι ενδεικτικά;;;
Και μετά η τρόικα κατάλαβε το λάθος της και είπε εντάξει εσείς ο,τι πείτε.Μήπως διάβασες την ανακοίνωση της ΔΟΕ για την συνάντηση με τον υπουργό στις 10/08/2015; Αν όχι διάβασε τη.Όσο για τα δικαστήρια ο Bigbrother έχει απόλυτο δίκιο.
Α, ο πιο πιστός μου αναγνώστης! Δεν γίνεται να μην σου ευχηθώ, λοιπόν: καλή σχολική χρονιά!Οι θεσμοί ας πούνε ό,τι θέλουν! Το Υπουργείο να δω σε ποια θέση θα βρεθεί και πως θα ξεπεράσει το ζήτημα που θα προκύψει πρακτικά και ουσιαστικά!Για την ανακοίνωση της ΔΟΕ δεν την έχω διαβάσει, γιατί δεν είμαι διδασκάλισσα, αλλά κυρίως δεν με αφορούν τέτοιες ανακοινώσεις μετά από "σικέ" συναντήσεις, με προδιαγεγραμμένες θέσεις!Μήπως ξέρετε και τις αποφάσεις των δικαστηρίων για εμάς που έχουμε προσφύγει ζητώντας τον μόνιμο διορισμό μας; Γιατί έτσι όπως το πάτε μερικοί εδώ μέσα τα ξέρετε όλα πριν από τους αρμοδίους!
Καλά διάβασε την απάντηση του υπουργού για τους διορισμούς -αφορά τους πάντες- και άφησε το γνωστό και μη εξαιρετέο παίγνιο στη άκρη.Καλό δικαστικό διορισμό σου εύχομαι επειδή ο αξιοκρατικός ΑΣΕΠ μας τελείωσε!!
Καλώς είχα την επιφύλαξη, να και κάτι θετικό. Προφανώς και ισχύουν αυτά τα στοιχεία.
Για ΠΕ02, ΠΕ03 δεν υπάρχουν κάπου τα κενά;Εχει προσπαθήσει κάποιος να μπει στο οπυσδ γιατί στο ιστορικό των αιτήσεων σ εμένα τουλάχιστον δεν μπορείς να κάνεις τροποποίηση