0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους! Μπορούμε να τροποποιήσουμε άπειρες φορές την αίτησή μας, ωστόσο, όποτε μπαίνω για να ελέγξω τι έχω κάνει, και στο τέλος πατάω "καταχώρηση", μου εμφανίζεται πάλι η αρχική ημερομηνία. Μήπως φταίει που δεν αλλάζω τα στοιχεία κι απλά κοιτάω να δω τι έχω επιλέξει;Κάνω κάτι λάθος; Όχι τίποτε άλλο, αλλά μην από το τόσο " κοίτα - κοίτα " λόγω άγχους, μην κάνω καμιά βλακεία, κι ύστερα τρέχω και δεν φτάνω... Συγνώμη, αν γίνομαι κουραστική με τέτοιου είδους ερωτήσεις...
Εμένα ένας συνάδελφος μου είπε ότι πήρε τηλ για να ρωτήσει για τα εκκλησία στέκα και του είπαν να την στείλει και μπορεί να γίνει δεκτη... Εγώ έστειλα βιογραφικό και συστατικά επιστολή και μου ήρθε και ένα μέλη επιβεβαιωσης... Τώρα τι να πω... το πολύ πολύ να μην γίνει δεκτο το μέλη μας και απλά να μην είμαστε δεκτοί για την εκκλησία στις η εκπαιδευση...Πιστεύετε ότι πρέπει να τρόπο πίσω την αίτηση μου; μήπως θα έχω προβλημα;
Το μέλη για τα εκκλησιαστικα είναι anapl.ekkl@minedu.gov.gr μόλις στείλει βιογραφικό θα σου σταλθεί ένα μέλη επιβεβαίωσης
Σ' ευχαριστώ πολύ. Καλή σου επιτυχία!
εφόσον δεν τροποποιείς κάποια επιλογή, δεν θα αλλάξει η ημερομηνία... έτσι νομίζω...αν θέλεις απλά να ελέγχεις τι έχεις κάνει, μπορείς να κατεβάσεις την αίτηση με τις επιλογές σου σε έγγραφο pdf και από εκεί να το "κοιτάς". Φιλικά, δεν χρειάζεται τόσο άγχος...