0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Γι΄αυτό σας λέω στείλτε mail διαμαρτυρίας όπου μπορείτε, η φωνή μας πρέπει να ακουστεί. Επίσης, πρέπει να το παλέψουμε και δια της δικαστικής οδού. wotanmetal περιμένουμε ενημέρωση...
Εδώ είμαι. Δεν έχω ακόμα ενημέρωση γιατι ο δικηγόρος μάλλον είναι ζαμανφού! Ξαναεπικοινώνησα σήμερα και ελπίζω να έχω νέα το συντομότερο.
Λοιπόν παιδιά η ενημέρωση που είχα από τον δικηγόρο είναι η εξής:Ίσως μπορούμε να πιαστούμε από το άρθρο 4 του συντάγματος. Η συγκεκριμένη υπόθεση θέλει πολύ καλό δικηγόρο και δεν είναι μία υπόθεση που απλά διαπιστώνουμε κάτι και το αναφέρουμε. Χρειάζεται να προσβάλλουμε κάποια συγκεκριμένη πράξη (πχ κάποιο διορισμό ή ανάθεση), να δούμε αν υπάρχουν στη διάθεση μας οι απαιτούμενες προθεσμίες, και το βασικότερο, εφόσον φτάσουμε στο δικαστήριο, να το καταλάβει και αυτό ότι πρόκειται περί αδικίας. Γενικά απαιτεί γάτο δικηγόρο. Δύσκολη υπόθεση όμως δεν είναι τελείως άχαστη.Τέλος μου είπε ότι συνεχίζει να το κοιτάζει και για οτιδήποτε νεότερο θα με ενημερώσει.Λοιπόν ακούω τις απόψεις σας σχετικά με το πως θα μπορούσαμε να συντονιστούμε επί του θέματος. Θεωρώ ότι αν πιστεύεται ότι αξίζει να το κυνηγίσουμε και υπάρχει διάθεση να γίνει κάτι, καλό θα ήταν να γίνει μια συνάντηση μεταξύ μας σε πρώτη φάση με κάποιο τρόπο γιατί μέσω του forum θα χαθούμε.Όλες οι τοποθετήσεις δεκτές για συζήτηση..
Οι συναδελφοι αυτοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω τους. Επι Καραμανλη καταφεραν και πετυχαν διορισμους μονο λογω πολυτεκνικης ιδιοτητας, εχοντας τις πλατες της εκκλησιας. Και μαλιστα με οργανικη απεναντι απο το σπιτι τους Η κριση τους ζορισε λιγο δε λεω, εχασαν το παραπανω προνομιο. Η απολυτη προταξη που εχουν ομως ομως και Οι υπολοιπες ειδικες κατηγοριες δημιουργει σοβαροτατες αδικιες. Δεν αμφισβητω την επιστημονικη τους καταρτιση, αλλα το δικαιωμα της απολυτη προταξης. Οι θεσεις ειναι μετρημενες. Για καθεναν απο ειδικες κατηγοριες που μπαινει καποιος θα χασει τη δουλεια του, και ας εχει χρονια προυπηρεσιας. Αυτοι δεν ειναι συναδελφοι αραγε κι ας μην εχουν παιδια ή εως 3; Τι θα πρεπει να κανουν σε ηλικια 45+;
Ο αυτοπροσδιορισμός έγινε σκοπίμως καθώς τυχαία διάβασα τα μηνύματα σας και η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγη με τα γραφόμενα. Όπως κατάλαβες μέλος έγινα για να απαντήσω. Προσωπικά το θέμα σας δε με αφορά αφού έχω διοριστεί εδώ και χρόνια ως επιτυχούσα Ασεπ και έχουσα μεταπτυχιακό και διδακτορικό, πολύ πριν γίνω ria3, όταν ήμουν ria0. Άπλα είναι στενάχωρο να μιλάμε έτσι για ανθρώπους που έχουν παιδιά, ανθρώπους συναδέλφους που φοίτησαν σε ίδιες σχολές με έμας.
Πολύτεκνοι, μη-πολύτεκνοι, με παιδιά, χωρίς παιδιά, τρίτεκνοι, μη-τρίτεκνοι, ασεπίτες, μη-ασπίτες, με προϋπηρεσία, χωρίς προϋπηρεσία, ΟΑΕΔίτες, Υπουργείου Παιδείας, ΑΕΙ, ΤΕΙ, βασικές ειδικότητες, μη-βασικές ειδικότητες και χίλιες δυο άλλες κατηγορίες. Η μια κατηγορία απέναντι στην άλλη, με λογικά επιχειρήματα πάντα. Τη στιγμή όμως που μειώνονται οι ώρες, αυξάνεται το ωράριο, δεν γίνεται ΑΣΕΠ, δεν γίνονται διορισμοί, παγιώνεται ο θεσμός των χιλιάδων αναπληρωτών, στοιβάζονται 25+ μαθητές σε ένα τμήμα, το λογικότερο επιχείρημα θα ήταν όλες οι παραπάνω κατηγορίες να κάναμε επιτέλους κάτι και όχι να στρεφόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλο για το ποιος θα χωρέσει στο ζωνάρι που σφίγγει όλο και περισότερο. Πότε κινητοποιηθήκαμε όλοι μαζί για κάτι από τα παραπάνω; Μόνο τη φαγωμάρα ξέρουμε σε αυτό τον τόπο!
Αυτοί μόνο μας παίζουν;; εμείς τι κάνουμε;; εύκολο να ρίχνουμε αλλού την ευθύνη. Αυριανούς πολίτες δεν μπορούν να μορφώσουν οι ευθυνόφοβοι κα χωρίς προσωπικότητα άνθρωποι-δεν το λέω για σένα για να μην παρεξηγηθώ- σχόλιο κάνω απλώς. Όταν κοιτάς μόνο τη πάρτη σου και πως ιθα βολευτείς εσύ -όπως οι προαναφερθείσες ΄ομάδες, ήθελα να ξέρα πως θα εμπνεύουν τη συνεργασία στους μαθητές τους. Όταν θα τους καλούν να συνεργαστούν δεν θα τους πιάνουν ταυτόχρονα τα γέλια;;;Αλλά απψιλά γράμματα για μερικούς-μερικούς. Αυτή η ταύτιση της κουτοπονηριάς με την εξυπνάδα!!!!