0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς χθες που υπήρξε μια συνάντηση των διευθυντών ΙΕΚ Αττικής, δεν έλαβαν συγκεκριμένη απάντηση για το ωρομίσθιο των μη πιστοποιημένων εκπαιδευτών. Το μόνο που ειπώθηκε είναι πως ο καθένας μας θα πληρωθεί με διαφορετικό τρόπο υπολογισμού βάσει οικογενειακής κατάστασης, ακαδημαϊκών σπουδών και προϋπηρεσίας (άγνωστο αν η προϋπηρεσία αναφέρεται σε διδασκαλία ή σε επαγγελματική προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο με την ειδικότητα). Με λίγα λόγια.. Καλά ξεμπερδέματα..
Ποιος συγκρίνει τη βαρύτητα ενός PhD με μια απλη πιστοποιηση; Όποιος το κάνει σίγουρα στερείται σοβαρότητας... Προσωπικά σχολίασα ότι θα ηταν μεγαλο λαθος για την πρόσληψη εκπαιδευτη στα Δ.Ι.Ε.Κ να πριμοδοτουνται οι επιστημονικες δημοσιεύσεις τη στιγμή που τα Ι.ε.κ. δεν εκπαιδεύουν επιστήμονες αλλά καταρτίζουν επαγγελματίες. Καμία αναφορά δεν έχω κάνει στην πιστοποίηση που για μένα αποτελεί μια απλά τυπική διαδικασία. Θεωρώ, ξανάγράφω, ότι πέρα από τα ακαδημαϊκά προσόντα πρέπει να μοριοδοτείται σημαντικά και η επαγγελματική εμπειρία. Δεν μπορεις δηλαδη σε χωρο που συντελειται καταρτιση να διδασκεις μονο με βαση αυτα που διαβασες, αλλα και με βαση αυτα που εφαρμοσες.Παρανοησες.
Καλημέρα μπορεί καποιος να με βοηθήσει να υπολογίσω το ωρομίσθιο μη πιστοποιημένου με πτυχίο τριτοβάθμιας (χωρίς master), ανέργου, με ένα παιδί, χωρίς προϋπηρεσία στην εκπαίδευση;;; Από κάποιους πίνακες που κοίταξα για την πληρωμή στην τυπική εκπαίδευση δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.....
Γύρω στα 12 ευρώ (ελαφρώς λιγότερο) μικτά (υπολογίζοντας και το παιδί)...
• Από διάφορα Δ.ι.ε.κ. προωθείται (γενικώς..) στους Εκπαιδευτές , το παρακάτω μέηλ , το οποίο με τη σειρά του προήλθε από το Ι.νε.δι.βι.μ. «From: Dimosia Institouta Epaggelmatikis Katartisis [mailto:diek@inedivim.gr] Sent: Friday, March 23, 2018 6:09 PM Subject: Αποστολή στοιχείων Αξιότιμοι συνεργάτες,Σας ενημερώνουμε πως σε συνέχεια των οδηγιών μας και κατόπιν αιτήματος του Λογιστηρίου του ΙΝΕΔΙ
Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους είπαν κάνουν ότι πρέπει αλλά δεν πιστεύουν πως θα προλάβουμε να πληρωθούμε πριν το Πάσχα. Επίσης από το δικό μου ΙΕΚ έχω λάβει τη βεβαίωση προϋπηρεσίας και τη σύμβαση. Μαύρο Πάσχα....