0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αίτηση ακύρωσης και ασφαλιστικά μέτρα δε γίνονται σε διορισμούς απο δικαστική απόφαση. Αυτοί οι διορισμοί είναι οι πλέον αμετάκλητοι. Η πικρία κάποιων τους κάνει να παραλογιζονται. Ας ρωτήσουν δικηγόρο για τα περιθώρια μιας νέας προσφυγής έστω και τώρα, είναι το καλύτερο που έχουν να κάνουν. Άποψη μου είναι ότι ο ασεπ 2008 θα ζήσει για πολλά χρόνια ακόμα και στην επόμενη 5ετια οι διορισμοί θα γίνονται δικαστικά από αυτόν.
Αυτο ολο που διαβαζω ειναι λυπηρο.ντρεπομαι κ μονο που τα διαβαζω αυτα που βλεπω..απορω αν εσεις που τα γραφετε δεν αισθανεστε ντροπη...στρεφεστε εναντια σε συναδελφους που σας ανοιξαν τον δρομο κ αποκατεστησαν μια απο τις πιο μεγαλες αδικιες ολων των ετων στην εκπαιδευση αντι να τους ευχαριστειτε...λυπαμαι που το λεω αλλα καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους κ για αυτο ο εκπαιδευτικος κλαδος παντα ηταν ξεφραγο αμπελι γιατι ολοι η κοιτουσαν ν την βγαλουν καθαρη η να φανε τον συναδελφο...εγω δε θ ευχηθω καλη τυχη σε ολο αυτο γιατι ξεπερνανε τη δικη μου λογικη κ ηθος αυτα αλλα καλα μυαλα... Και να πω σε εναν συναδελφο που ρωτησε αν φοβομαστε οτι εγω προσωπικα ως υψηλοβαθμη δε φοβαμαι ουτως η αλλως αλλα φοβαμαι για το που θ πορευτειτε ολοι εσεις με τετοιο σκεπτικο κ που πορευεται μια τετοια χωρα γενικοτερα..
Αυτο ολο που διαβαζω ειναι λυπηρο.ντρεπομαι κ μονο που τα διαβαζω αυτα που βλεπω..απορω αν εσεις που τα γραφετε δεν αισθανεστε ντροπη...στρεφεστε εναντια σε συναδελφους που σας ανοιξαν τον δρομο κ αποκατεστησαν μια απο τις πιο μεγαλες αδικιες ολων των ετων στην εκπαιδευση αντι να τους ευχαριστειτε...
θα πω κάτι τελευταίο και θα σταματήσω. Επειδή ξέρω τι είναι να είσαι υψηλόβαθμος ξέρω και ποσο κουραστήκες και πόσο διάβασες γιατί το ίδιο είμαι και εγω!! Λοιπόν όσο και να το κυνηγησαν κάποιοι είναι κρίμα να θέωρουμαστε το ίδιο με έναν χαμηλόβαθμο που απλά άρπαξε την ευκαιρία! Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα πρέπει να σταματήσει!!Γιατί όταν εσύ διάβαζες 12ωρα ο άλλος πήγε απλά να δώσει μια ωραία κυριακή!! Και κάτι που δεν σκεφτήκατε επειδή τελικά για να διορίστουν και οι 600 έγιναν παζάρια μην σας φανεί παράξενο αν χαθούν αναδρομικότητες ή ανααδρομικά χρήματα!! Οι 350 που ειχαν πει εξαρχής είχαν καθαρό έννομο συμφέρον για τους υπόλοιπους 250 υπήρχε καθαρά πολιτική βούληση με ότι αυτό συνεπάγεται!!