0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο την ανάρτηση μου που παραθέτεις, αυτό κατάλαβες;;Επίσης, εγώ έγραψα το νόμο που λέει για να πάμε με τους παλιους αν δεν είναι έτοιμοι οι νέοι;
Τριετές κλείδωμα θα γίνονταν σε περίπτωση που έβγαιναν οι νέοι- οριστικοί πίνακες. Δε θα κλειδώσουν για τρία χρόνια οι πίνακες του '18. Διαβάστε την προκήρυξη.
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, πιο πολυ απ' όλα με καίει το τριετές κλείδωμα. Γιατί δε με αφήνει να ρεφάρω τις απώλειες που έχω λόγων των μορίων ΑΣΕΠ που χάνω, και αν μείνω εκτός, τελείωσε μετά. Όπως έχω ξαναγράψει, δημιουργεί κλειστό κλαμπ του θα δουλεύουν συνέχεια οι ίδιοι. Γι αυτό το σύστημα του Γαβρόγλου μου είναι τόσο απεχθές. Αυτό που ήλπιζα/ελπίζω είναι να πάει με το παλιό για ένα χρόνο ακόμα ώστε να έχουν χρόνο να εκδικαστούν οι προσφυγές μας.
Οταν βγουν οι οριστικοι πινακες οι πνακες κλειδωνουν για την επομενη χρονια συν αλλα τρια χρονια.Αν δεν προχωρησει το νομοσχεδιο και το αποσυρει η επομενη κυβερνηση εννοειται δεν κλειδωνει κατι
δεν λεμε κατι διαφορετικο
To ειπες ξεκαθαρα δεν θες κλειδωμα 3 ετων αλλα θελεις να παμε με παλιους γιατι αυτο απλα σε συμφερει.Κλασσικος Ελληνας εκπαιδευτικος που κοιταει οχι μονο το καλο του αλλα ταυτοχρονα και το κακο των αλλων.Οχι δεν τον εγραψες εσυ το νομο αλλα αυτο ειναι ασχετο.
Σε παρακαλώ, μην κάνεις ότι δεν καταλάβεις. Αυτό που ελπίζεις είναι να βγει πριν τις εκλογές. Δε λέω ότι αποκλείεται να συμβεί, αλλά απέχει πολύ από το να είναι βέβαιο.
Έχουμε να συγκρίνουμε το ενδεχόμενο να ΜΗ γίνουν διορισμοί, με το ενδεχόμενο να γίνουν απολύσεις.Για να σκεφτώ...