0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξανά λοιπόν. Το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να βγάλει την προκήρυξη στον επόμενο μήνα. Και θα εξαιρεθεί από τις εκλογές για ευνόητους λόγους. Εσύ πάλι μπορείς να ελπίζεις...
Έχουμε να συγκρίνουμε το ενδεχόμενο να ΜΗ γίνουν διορισμοί, με το ενδεχόμενο να γίνουν απολύσεις μόνιμων και μεγάλη μείωση των αναπληρωτών.Για να σκεφτώ...
Υπάρχει λύση. Να αυξηθεί το ωράριο και να μειωθούν τα κενά. Έτσι δε θα φταίει ο κακός λύκος. Αλλά οι τεμπέληδες εκπαιδευτικοί που τόσα χρόνια δούλευαν 21 ωρίτσες.
Δεν ξέρω. Θεωρείς απαραίτητο να απολυθείς? Ή εσύ είσαι από τους χρήσιμους?
https://www.iefimerida.gr/politiki/nd-tha-elegxoyme-kathe-diorismo-tis-kybernisis
οκ, ειναι "καπως" το να βγαινει πριν τις εκλογες, αλλα ζουμε στην Ελλαδα, ξερουμε πολυ καλα οτι αν κατι το βγαλεις δεκεμβρη, θα ξεχαστει εκλογικα, αν το βγαλεις προεκλογικα σχετικα, ολο και κατι θα κερδισεις.στο υπουργειο και στη χωρα μας ετσι κι αλλιως οι διαδικασιες ειναι αργεςοι εκλογες πηγαιναν για οκτωβρη (συνεβη η διαφορα στις ευρωεκλογες και πηγαν ιουλη) και οι διορισμοι εχουν ανακοινωθει καιρο τωρα. ποσο καιρο, αυτο ειναι σχετικο για τον καθενα. μην κοιτατε μονο τον εαυτο σας, σε ενα κλαδο τρεχουν και μεταθεσεις και αποσπασεις και αποσπασεις σε φορεις και μεταταξεις και και καιμην αναπαραγετε μερικοι λοιπον τη γραμμουλα που σας δινει το κομμα μα μου τωρα βρηκε προεκλογικα , φατε σανο κτλ (μιλαω εξω απο τα δοντια γιατι τα ξερω πολυ καλα) χιλιες φορες διορισμοι και χιλιαδες αναπληρωτες, παρα 1 προς 5 και αλλα τετοια. για ποιο λογο 1 προς 5? εχουμε τροικα? ηρθαμε παλι στις εποχες που δε χρειαζοταν καν να πει κατι η τροικα αλλα νομοθετουσαμε και υπερβολες για να το παιξουμε καλα σκυλακια των δανειστων? και τα ριχναμε σ αυτους? εγω ξερω οτι σα μονιμη 5 χρονια πηρα 5 αυξησεις. με τους αλλους ειχα 5 μειωσεις. τωρα γινονται διορισμοι. τοτε οχι. αυτα ειναι δεδομενα.καληνυχτα μας, κακως απανταω κιολας σε ατομα που τους εκοψε 5 φορες το μισθο ενα κομμα και αυτοι το ψηφιζουν πρωτο σε εκλογες δασκαλων διοτι τους καβατζωνει με αποσπασουλες και οτι αλλο.