0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ως προς το «θετικό» του ζητήματος,από ό,τι κατάλαβα,και ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος, η εγκριτική απόφαση δεν αποτελεί τίποτα άλλο, παρά ένα μεγαλοπρεπές «θα»,που σκοπό δεν έχει την υλοποίησή του,αφού η κυβέρνηση γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγεί, αλλά την έκθεση των αντιπάλων της. Η κυβέρνηση, από τη στιγμή που έχει χάσει την πολιτική νομιμοποίηση για σημαντικές αποφάσεις,ουσιαστικά λειτουργεί ως υπηρεσιακή και δεν δικαιούται ούτε να υποθηκεύει την οικονομική πολιτική της χώρας,ούτε να προεξοφλεί την εκπαιδευτική πολιτική της επόμενης.Δηλαδή κάνει στην ουσία αντιπολίτευση από τώρα στην επόμενη κυβέρνηση!
Είπα εγώ ότι δεν είναι; Απλά εγώ, προσωπικά, δε θα σας λυπηθώ. Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω.
Είναι υποθήκευση της οικονομικής πολιτικής της χώρας οι προσλήψεις στην εκπαίδευση μετά από τόσα χρόνια και δεν αξίζει ούτε καν να πάρει ρίσκο κανείς γι' αυτό; Αυτή η στάση είναι σίγουρα πολιτική επιλογή. Υπηρετεί όμως το κοινό καλό σίγουρα;
Αγαπητή συνάδελφε το κοινό καλό εξυπηρετείται όταν συνοδεύεται από σωστό προγραμματισμό! Σωστός προγραμματισμός υπάρχει;
Aυτό! Ακριβώς αυτό. Απορώ γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό. Όταν χάνεις με 9,34% τις ευρωεκλογές και υπό το βάρος αυτής της ήττας έχεις προκηρύξει εθνικές εκλογές σε ένα μήνα, δεν έχεις νομιμοποίηση να 'να προγραμματίζεις το μέλλον της εκπαίδευσης για τα επόμενα χρόνια', όπως είπε ο Γαβρόγλου. Αυτό το αφήνεις στην επόμενη κυβέρνηση.
Οι εκπαιδευτικοί όμως χρησιμοποιούνται ως μέσο εκβιασμού σε κάθε περίπτωση.
@realΜια απλή ερώτηση έκανα...άποψη εχεις; Δεν αποτελεί απάντηση το......"Δε θα λέμε τα ίδια"Όταν λέμε τα ίδια, μια χαρά απάντηση είναι. Εσύ με καλεις να σε λυπηθώ, κι εγώ δε θα το κάνω!
@mtsagΜα τι λες αδερφε; Για ποια νομιμοποιηση μιλας; Για ενα ζητημα κατα κυριο λογο ηθιλης ταξεως οταν η προηγουμενη κυβερνηση σου θυμιζω οτι με τροπολογια (
Ο καθένας εκβιάζεται, αν αφεθεί στην ιδέα ότι εκβιάζεται. Επιλέγει τι θέλει.Όσο για την εκπαίδευση, δεν χάνει κάτι με την προκήρυξη προσλήψεων. Μπορεί να μην τις κερδίσει τελικά, μπορεί όμως και το γεγονός της προκήρυξης να αναγκάσει τους νυν ή τους επόμενους να τις κάνουν. Δηλαδή, θα γκρινιάζουμε και με την πιθανότητα να συμβεί κάτι θετικό;