0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕμμμμΕκει ειναι το προβλημα...Η ψευδαισθηση...Νομιζουν καποιοι (και καποιες) οτι μια ισχνη αμελητεα μειοψηφια (μονιμοι) " θα κανουν χαμο" επιβαλλοντας στην ευρεια πλειοψηφια το στενο συμφερον τους εις βαρος καθε πλειοψηφικης αρχης...Απεναντι κιοκας σε.μια.πλειοψηφια που.και εργασιακη ανασφαλεια βιωνρι και 10ωρα και 12ωρα "χτυπαει" και 500 ευρω και αν παιρνει....
Ειρωνεία να μιλάς σε αναπληρωτές για εργασιακή ανασφάλεια.
Και θα κάνει ασεπ για να πάρει μόνο αναπληρωτές στη γενική;
Τα πράγματα ειναι απλα. Ενας βλακας απο τους πολλούς που ειχαν πανω εγραψε το 15-7 μην έχοντας καν διαβασει την απόφαση του Στε. Τωρα τους ειναι αδιάφορο διοτι λενε το λεει ο νομος.
Το θρασος συναδελφε ειναι οτι ακομα καο τωρα λενε οτι θα βγει Ιουλιο . Μιλαμε για απιστευτη κοροιδια την συγκεκριμενη στιγμη. Οσο για την ημερομηνια ακριβως οπως τα λες ειναι. Ετσι ακριβως.
Σε ερωτηση μου σε στελεχος παιδειας για το λογο που μπηκε η 15 ιουλιου και αν αλλαζει απαντησε: Αν στις 15/7 δεν εχουν βγει οι πινακες τοτε μπορει να γινει μια ρυθμιση για παραταση. Αν δοθει απο τωρα παραταση δεν πιεζεται ο ΑΣΕΠ να τους βγαλει στην ωρα τουςΣε ερωτηση μου οτι μαλλον δεν θα ειναι κυβερνηση οποτε ποιος θα δωσει παραταση μου τα γυρισε σε μητσοτακη και οτι δεν θα κανεις διορισμους Τα λογια περιττευουν
Κοίτα συνάδελφε, αυτοί που έχουν ΑΣΕΠ οι άνθρωποι, οκ, καταλαβαίνω ότι δεν την παλεύουν να ξανδιαβαζουν κλπ. Ας βάλλουν την επιτυχία στον ΑΣΕΠ ως προυποθεση τουλάχιστον για να μετρήσει η προυπηρεσία -δεν ξέρω λόγια του αέρα λέω. Αλλά ειδικά στην Ειδική, οι περισσότεροι ΔΕΝ έχουν!!! και είναι οι ΜΟΝΟΙ που διοριζονται!!!ΦΕΤΟΣ κιόλας!!!Ε όχι ρε συνάδελφε!!! εμείς τι είμαστε δλδ?? Τσέπωναν 1000ρικα με "σεμινάρια" με διπλές προυπηρεσίες γενική-ειδική από μεταπτυχιακά-σε γλώσσα που δεν ήξεραν και τους τα μετέφραζαν!!! Αυτά είναι λογικά πράματα??? Δεν είναι λογικό ότι οι νέοι πτυχιούχοι, ο κόσμος που δουλευει ιδιωτικό τομέα, φροντιρστηρια κλπ ΔΕΝ θα το ήθελαν αυτό το σύστημα?Θέσεις ρεζερβέ για ανθρωπους που δεν έχουν περάσει ΠΟΤΕ ΑΣΕΠ -ελεος, σε μία κοινωνία που σφαδάζει από τη κρίση και δουλεύει 12ωρα για ψίχουλα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν είμαι μάντης. Ένα είναι το σίγουρο: ότι έχουμε εκλογές και αυτές δεν τι προκάλεσε ο Κούλης. Ο Τσίπρας τις κάνει ΤΩΡΑ-δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το Σεπτέμβρη αν και εχει βγαλλει 200 προκ στο δημόσιο από τηλεφωνητριες στους δήμους, που επίσης μετράει "ειδική" προυπηρεσία μέχρι του 4.500 ειδικής!!! Ολοι αυτοί θα τον ψηφίσουν σίγουρα. Αλλά του έχουν μείνει μόνο αυτοί μάλλον-βλέπε 10 μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογες. Όλοι οι άλλοι-σκασίλα τους. Ανοιχτές διαδικασίες θέλουνε ΜΠΑΣ και δουν καμία θέση ποτέ.
Στην Ειδική δεν έχουν ασεπ επειδή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Τι να κάνουμε δηλαδή! Οι περισσότεροι μεταφέρουν προυπηρεσία από τη γενική και έχουν ήδη ασεπ. Άμα δεν ξέρεις τι λες μη μιλάς καθόλου!!!!
Μπορεί στο χώρο της Παιδείας και της Υγείας η αναλογία να μείνει 1:1
"Αστεια πραγματα"...Ξεκαθαρη δηλωση:Αναλογια 1:5 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.Δεν εχει νοημα αυτο που λετε.Αν θελετε σας εξηγω γιατιΠαντως η γενικη αναλογια μετραει σε ολο το δημοσιο