0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε th1.Νομίζω ότι τα βλέπεις κάπως μονόπλευρα τα πράγματα.Με 7 χρόνια εργασίας στην πλάτη μου στον ιδιωτικό τομέα, με συνθήκες 400 ευρώ κ 10ωρα, όπως τα περιγράφεις, έδωσα στο ΑΣΕΠ του 2008, πέτυχα, αλλά δεν διορίστηκα, λόγω του ότι η σχολή μου δεν παρέχει παιδαγωγική επάρκεια. Έκανα μεταπτυχιακό, απέκτησα την επάρκεια, ενώ συνέχισα να εργάζομαι στον ιδιωτικό, κ 2 χρόνια μετά με κάλεσαν πρώτη φορά αναπληρώτρια.Δέχθηκα με χαρά. Υπηρέτησα 2 χρονιές μακριά από τη διαμονή μου. Τότε δεν είχα υποχρεώσεις.Όμως στα πλάνα μου ήταν η δημιουργία οικογένειας.Την επόμενη χρονιά αρνήθηκα την πρόσληψή μου σαν αναπληρώτρια, πάλι μακριά, για ν αφοσιωθώ σε αυτό, κ δούλεψα με σύμβαση σε άλλη υπηρεσία στην πόλη μου.Έληξε η σύμβαση κ την επόμενη χρονιά δέχτηκα να πάω αναπληρώτρια σε δυσπρόσιτο 7 μηνών έγκυος.Φυσικά πήρα άδεια άνευ αποδοχών κ με μωρό κ σύζυγο άνεργο μόλις που τα βγάλαμε πέρα οικονομικά.Πέρσι το καλοκαίρι μετά την απόλυσή μου, κι εφόσον δε γινόταν ν αφήνω το μωρό κ να μεταναστεύω κάθε χρόνο, ξανάπιασα δουλειά στον ιδιωτικό.Έλα όμως που τα μόρια από το δυσπρόσιτο με βοήθησαν να με πάρουν φέτος αναπληρώτρια κοντά στο σπίτι μου...Φέρθηκα αντιεπαγγελματικά. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Παρατάω τον ιδιωτικό κ ξαναπάω αναπληρώτρια. Τώρα που απολύομαι 30/6, κ μ όλα αυτά που ακούγονται, να ξαναπάω το καλοκαίρι στον ιδιωτικό; Τι λες?Θα με πάρουν του χρόνου στο νομό μου; Αν πρέπει να ξαναδώσω ΑΣΕΠ, με μωρό 17 μηνών δεν έχω χρόνο προετοιμασίας.
Γραπτο ασεπ για αναπληρωτες δε θα κανει μου το ειπε βουλευτης της νεας δημοκρατιας θα νομοθετησουν μου ειπε μετα απο 2 χρονια μεχρι τοτε θα παμε με τους ισχυοντες πινακες
Tι θα πει το στε?οτι δε θα παμε με τους παλιους πινακες?Το λεει ο νομος...Παμε τωρα για κλειδωμενους πινακες για 2 χρονακια για να εδραιωσουμε τη θεση μας και εμεις οι παλιοι για να μην τρεχουμε αλλο στα κορφοβουνια..κ μετα βλεπουμε...
Λογικα δεν ξερει αποφασεις ΣτΕ οποτε η πηγη σου ειναι...