0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΗΡΩΑ παρεξήγηση.. ειλικρινά δεν θέλω να πάρω την θέση σου.Την εκπαίδευση την υπηρετώ από το δημιουργικό κομμάτι, όχι από το ωχαδερφικό, και τις βαλίτσες μου τις φτιάχνω κάθε χρόνο για να πηγαίνω διακοπές, όχι να ξεσπιτώνομαι.Ακόμα και ένας διορισμός θα με έβαζε σε σκέψεις, κ εκπαιδευτικά σίγουρα ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ θα ήταν. Νομίζω πως αντέχω την μάχιμη διδασκαλία πολλά χρόνια ακόμα. Να σου πω τι θέλω λοιπόν. Θέλω είναι να μην διοριστεί ποτέ κανένας παράνομος απατεωνάκος. Ποτέ.Εντάξει? Λύθηκε η παρεξήγηση?
@ magioladitisΣτην Α/θμια θα είναι προφανώς 10 σε κάθε τάξη με δυο δασκάλους και ένα εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης ωστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου σπουδές. Ας το απαιτήσουμε εδώ και τώρα!
Υπάρχει πρόταση να μπουν μαθηματικοί στην Α/θμια...
Αυτό είνια κάτι που με όσους συναδέλφους το έχω συζητήσει είναι φουλ σύμφωνοι.
Τουλάχιστον για ε και στ´ τάξη.
@Δάφνη87Αυτή τη στιγμή η ΝΔ παίζει συντηρητικά, να μην κάνει την πατάτα και να μη χάσει ψήφους. Οπότε μην περιμένεις συγκεκριμένα πράγματα σε αυτή τη φάση. Πετάει τη λέξη προυπηρεσία και τη λέξη ΑΣΕΠ, απευθυνόμενη στα αντίστοιχα ακροατήρια, για να μην τρομάξει κανένα. Ομως, την άποψή της για το σύστημα διορισμών την είχε καταθέσει τότε που συζητιόταν στη
Συνάδελφε, πολιτικός αναλυτής δεν είμαι, αλλά το ΚΙΝΑΛ είναι ένα παλιακό πράγμα από 80s που στις εθνικές εκλογές τώρα, -νομίζω εγώ- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συσπειρωθει και θα τους διαλύσει.Ο Μητσοτάκης και η δεξιά αυτή τη στιγμή, πρέπει να μας πουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ αν θα ασχοληθούν ΓΕΝΙΚΑ με τους ηλίθιους του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα που ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές - γιατί πίστευαν ότι η αριστερά θα ασχοληθεί με τον πραγματικό κακομοίρη και όχι με τα βύσματα της ΕΡΤ και τις καθαριστριες-φιλολογίνες/κοινωνιολογους κλπ του υπουργείου Οικονομικών που αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μεταταγμένες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως γραμματείς και τσεπώνουν 1200 ευρώ από το γραφειάκι τους. Δεν έχω τα ίδια συμφέροντα με έναν που είναι 50 χρονών και δεν έχει περάσει ΠΟΤΕ έναν ΑΣΕΠ και πλήρωσε 5,000 για ένα μεταπτυχιακό της πλάκας που του μεταφράζανε !!! τα "online test" και του δίνουνε και Γ2 και απαιτει να διοριστεί και ο Γαβρόγλου τον διορίζει γιατί έχει "θυσιαστεί". Και αυτός και εγώ , επειδή ΔΕΝ μπορεί να βρεθεί άκρη πρέπει να γράψουμε ΑΣΕΠ -σαν να γράφουμε πανελλήνιες και όποιος πέρασε-πέρασε, με ΜΙΚΡΗ προσμτση προυπηρεσίας. Αν όχι , ας βάλλει επετηρίδα, να διοριστεί αυτός που είναι 60 και είναι η σειρά του-πιο αντικειμενικός δείκτης είναι, από το ποιός είχε μπάρμπα στα ΣΔΕ /ενισχυτικές κλπ και ποιός ήξερε "φροντιστηριούχους-τιούτορς" από την όμορφη ελληνική επαρχία και πανεπιστήμια-παραμάγαζα. Αυτό το χάλι πάντως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και αν είναι να μας κοροιδεύει μέχρι και ο Μητσοτάκης!! με επίφαση γραπτού ΑΣΕΠ, που η πρυπηρεσία θα μετράει φουλ και ουσιαστικά θα διορίζει, να μας τα πει αυτά και σε εμάς, που δεν είμαστε αναπληρωτές για να μην τον ψηφίσουμε ούτε εμείς. Έτσι κι αλλιώς ΟΣΟ και να γλύφει τους αναπληρωτές και τους μόνιμους δημ. υπ. ΔΕΝ θα τον ψηφίσουν , τον βλέπουν και παθαίνουν σύγκρυο. Δεν είναι δικό του μαγαζί αυτό. Πόσο ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να καταλάβει κάποιος ότι η πλειοψηφία των συμβασιούχων και των μόνιμων του δημοσίου ΔΕΝ θα ψηφίσουν τον υπουργό που ΑΠΕΛΥΣΕ δημ. υπ. ?! Οι αναπληρωτές είναι συμβασιούχοι κ θέλουν να διοριστούν οι άνθρωποι ΧΩΡΙΣ να διαβάσουν, ΜΟΝΟ με προυπηρεσία και Οι μόνιμοι ΔΕΝ θέλουν αξιολόγηση και δεν θέλουν άγχος ότι θα είναι πρωθυπουργός αυτός που απέλυσε πιν 4 χρόνια 2,500 !!! Προσωπικά αυτός!!!!!!!!!! και δεν έχει ξαναυπάρξει άλλος!!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.