0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρέα συμβαίνουν αυτά στην χώρα μας;Έλα Παναγία μου!Πέφτω από τα σύννεφα!
Μην ανησυχείτε θα έρθουν οι άριστοι και θα τα λύσουν όλα.
Με το νέο σύστημα διορισμού τα μεταπτυχιακά τα απαξιώνει το υπουργείο Παιδείας, και όχι εγώ. Υπάρχουν άξιοι επιστήμονες με μεταπτυχιακό και διδακτορικό! Το πτυχίο μου σίγουρα δεν το πλήρωσα (εκτός και αν κάποιοι πληρώνουν και για αυτό). Και ναι μετά την ψήφιση του περίφημου νομοσχεδίου τα πληρωμένα μεταπτυχιακά είναι γεγονός. Δυστυχώς!!!
Γραπτό εννοείς;Αφού τον βδελύσσεται η πλειονότητα των εκπαιδευτικών που,εθιμικώ δικαίω,απαιτούν διορισμό με πτυχίο και προϋπηρεσία εις βάρος των συνταγματικών κορόιδων που έδωσαν πολλάκις σε γραπτό διαγωνισμό ανεξάρτητης αρχής.
Koιταξτε λιγο την παρανοια που εχουμε φτασει...
Ρέα έτσι είναι.Όλοι αυτοί που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να δώσουν γραπτό και απαιτούν διορισμό με...άλλους τρόπους για άλλες καταστάσεις της ζωής τους επιζητούν αξιοκρατία.Πώς λέγεται αυτό που άλλα κελεύει το..συμφέρον της κοιλιάς και άλλα η αδιάφορη πλευρά;Ηθική κατά το δοκούν λέγεται!Και το λένε,το γράφουν και το δείχνουν ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ!Αφού όλοι έτσι κάνουν λένε!Είναι και η απάντηση στο ερώτημα για την κατάντια της χώρας...
Δάφνη εγώ δε πιστεύω ότι έχεις διδακτορικό...
Δεν πειράζει μωρέ συνάδελφε, καλή καρδιά -έτσι κι αλλιώς σε αυτή η χώρα το έχω-δεν το έχω το ίδιο που μου πάει. Σαν να μην έχω είναι Και όπως έγραψα πριν, σε λίγο θα έχετε όλοι από ένα ! Απλά εγώ και κάτι άλλοι ΗΛΙΘΙΟΙ για να το πάρουν παρολίγο να μπουν στο τρελοκομείο, ενώ οι άλλοι θα το πάρουν με κούριερ!!Θα μεταφράζει ο Τιούτορ τα paper και θα τους τα διαβάζει και θα κάνουν τα πειράματα!!! Και σε 3 χρονάκια ΤΣΟΥΠ: Ντοκτορατσιονε Σπεσιαλτσονε Εντουκατσιονε- Παπαρατσιόνε / Πι έιτσ Ντι Ιν Σπέσιαλ Ετζουκέισιο, Γιουνιβέρσιτι οβ Κάτω Γούλα Σάιπρους =40 μοριάκια Αλλά θα τα έχουμε ΟΟΟΛΟΙ!!! και θα διοριστούν αυτοί που θα έχουν την προυπ!!! Οπότε γι αυτό λέω ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ. Και μετά ΑΝ γράψει ας μπαίνουν ακαδημαικά + προυπ. ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
Δεν πειράζει μωρέ συνάδελφε, καλή καρδιά -έτσι κι αλλιώς σε αυτή η χώρα το έχω-δεν το έχω το ίδιο που μου πάει. Σαν να μην έχω είναι