0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι δεν εγινε γραπτος ασεπ περσυ προπερσυ παραπροπερσυ;Και μην πεις τοτε εκαναν κουμαντο οι λιγοι εναντι των πολλων
γιατί το 2010 κλείδωσαν τους πίνακες και μετά δεν ήθελαν οι αναπληρωτές αφου είχαν χτίσει μεγάλες προϋπηρεσίες με το κλείδωμα
Δηλαδη λες πως δεν.ηθελαν οι αναπληρωτες να γινει γραπτος ασεπ.Δηλαδη λες πως κουμαντο εκαναν οι αναπληρωτες με ποιο συστημα θα παμε.Δηλαδη λες αυτο που λεω και εγω.Οτι δεν θα αφησουν και τωρα
Η πιο αδικημένη γενιά είναι οι απόφοιτοι του 2009 και μετά, καθώς δεν έχει διοριστεί κανείς τους και δεν πρόκειται να διοριστεί εφόσον εφαρμοστεί ο νόμος Γαβρογλου. Από την γενιά των 40+ υπάρχουν χιλιάδες διορισμένοι, άρα μια χαρά είναι.
Νομίζω ότι έπρεπε να διορίστουν οι τελευταίοι επιτυχόντες του 2008.. Και δεν ξέρω από νομικής άποψης αν έχει να κάνει και με τους διορισμούς των προσφυγεντων.. Να μην ξεχνάμε το θέμα όσων έχουν προσφύγει δεν έχει λήξει ακόμη.. Υπάρχει κόσμος που έχει προσφύγει και περιμένει δικαστικές αποφάσεις.. Φοβάμαι λοιπόν ότι το κωλυμα τα προηγούμενα χρόνια μήπως ήταν νομικής φύσεως..
Μην ξεχνάτε ότι είναι πολλοί 40+ επιτυχόντες με καλή σειρά. Δεν διέθεταν ΠΔΣ , δεν έκαναν τρίτο παιδί, δεν κατάλαβαν το παιχνίδι ειδική αγωγή ,δεν προέρχονται από ιδιωτικά σχολεία, δεν πήραν μεταπτυχιακό (δούλευαν, είχαν παιδιά, δεν επέλεξαν τριτοβάθμια εκπαίδευση). Γράφτηκαν και στην επετηρίδα. Να μην ξεχάσω ότι στον κλάδο ΠΕ02 περνούσαν μαθητές με μέσο όρο 18+. Σταδιακά φθάσαμε στο 12!
Έχετε δίκιο
Εξίσου αδικημένοι είναι οι επιτυχόντες του 2004 και 2006 αφού δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι νόμοι.
Κρίνοντας από αυτά που γράφεις είχες τουλάχιστον 3-4 ευκαιρίες να διοριστεις μέσω γραπτού ΑΣΕΠ και δεν τις αξιοποιήσες. Αυτό είναι δικό σου θέμα, χιλιάδες άτομα στην ηλικία σου έγραψαν καλύτερα και διορίστηκαν. Σε εμάς δεν δόθηκε καν η ευκαιρία να δοκιμάσουμε.
Δηλαδη λες πως δεν.ηθελαν οι αναπληρωτες να γινει γραπτος ασεπ.Δηλαδη λες πως κουμαντο εκαναν οι αναπληρωτες με ποιο συστημα θα παμε.Δηλαδη λες αυτο που λεω και εγω.Οτι δεν θα αφησουν και τωραΑυτα υπνο τωρα αυριο παλι