0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω αν καει το σχολειο δεν θα πω "τι εγινε τοτε". Ουτε θα γενικολογησω ουτε τιποτα. Χιλια πραγματα εγραψα για το τι εγινε τοτε κι εχω πολλα περισσοτερα γιατι πολλοι "ξεχνανε". Προφανως γιατι δεν αγγιξε εκεινους. Οσο για την κυρια που θιχτηκε με το λεξιλογιο μου θυμισε τον αδωνη που μιλωντας σε "φοιτητες" των ιδιωτικων ιεκ τους ειπε πως ειναι καλυτεροι απ τους φοιτητες των πανεπιστημιων γιατι οι τοιχοι τους ειναι καθαροι.
@ vasia1Θα ήθελα να ήμουν μπροστα όταν ένας μαθητής ή ένας κηδεμόνας σε αποκαλέσει ιδιοτελές τομάρι.Προφανώς θα τον ευχαριστίσεις στον υπερθετικό βαθμό!!
Αναγκαζομαι να ξαναμπω διοτι καποιος πεταξε την εξυπναδα του και νομισε οτι κατι ειπε. Το να κοπει 45% απ τον νεο και μηδεν απ τον παλιο ειναι αντισυνταγματικο. Δεν ειναι αν μ αρεσει η δε μ αρεσει ειναι και θεμα κοινης λογικης περα απ το νομο. Εχουν πλακα παντως κατι νεοφιλελε φασισταρια που ξεφυτρωσαν τελευταια! Αν δε σ αρεσει μη διεκδικεις, βουλωσε το! Ο ταγματασφαλητισμος ειναι εδω!! Δεν ειπα να ψηφισεις συριζα, για τα καλα της νδ ειπα και για το "τι εγινε τοτε". Κι ο συριζα εκανε πολλα στραβα αλλα τοσα αισχη οχι.
Δυστυχως να προσφυγω δε μπορω καθως αυτα που μ αφησαν δε φτανουν. Αλλο ενα στοιχειο τη δημοκρατιας. Οσο για την κυρια και το φασισταριο να την ενημερωσω πως το να μιλαει με το σεις και με το σσς και να επικαλειται επιχειρηματα που ΠΟΤΕ δεν παρεθεσε δεν την κανει δημοκρατισσα. Κοινη γυναικουλα με μικρο νου ισως. Για παραπερα τιποτα... αυτα....
Εκτός από αγράμματη, είσαι και ανεπιδεκτη μαθήσεως!
ας κλειδώσει το θέμα ρε παιδιά...
Αγραμματη αγραμματη αλλα απ τα πολυτεχνεια και τα μεταπτυχιακα μου δεν περνας ουτε απ το κυλικειο... Θα μου πεις βεβαια δε σπουδασα και στο χαρβαρντ!! ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;
Και γιατί κάθεσαι και δουλεύεις για 900 ευρώ;;; Ψαξε στον ιδιωτικό τομέα, θα αναγνωρίσουν τις σπουδές σου εκεί.