0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θεωρείς ότι ο μισθός είναι μικρός ή ότι η αναπλήρωση δεν σε συμφέρει μπορείς να αποχωρήσεις από το δημόσιο και να διαπρεψεις στον ιδιωτικό τομέα. Ουδείς αναντικατάστατος.
Αναγκαζομαι να ξαναμπω διοτι καποιος πεταξε την εξυπναδα του και νομισε οτι κατι ειπε. Το να κοπει 45% απ τον νεο και μηδεν απ τον παλιο ειναι αντισυνταγματικο. Δεν ειναι αν μ αρεσει η δε μ αρεσει ειναι και θεμα κοινης λογικης περα απ το νομο. Εχουν πλακα παντως κατι νεοφιλελε φασισταρια που ξεφυτρωσαν τελευταια! Αν δε σ αρεσει μη διεκδικεις, βουλωσε το! Ο ταγματασφαλητισμος ειναι εδω!! Δεν ειπα να ψηφισεις συριζα, για τα καλα της νδ ειπα και για το "τι εγινε τοτε". Κι ο συριζα εκανε πολλα στραβα αλλα τοσα αισχη οχι.
Οι χαρακτηρισμοι που εδωσα πριν δεν ηταν τυχαιοι. Τα περι ιδιοτελων ηξερα γιατι τα λεγα. Προφανως δεν εχεις ιδεα για το πως εγινε το μισθολογιο του 11 και σε προκαλω να το ψαξεις. Για μενα ηταν απο τα αισχροτερα που εγιναν με την κριση. Δεν εχει σημασια το αν ειναι πολλα αυτα που παιρνει αυτος που γραφεις, σημασια εχει οτι κατα παγκοσμια πρωτοτυπια οι νεοτεροι εχασαν ποσοστιαια πολλα περισσοτερα απο τους παλαιοτερους. ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Με διπλωμα πολυτεχνειου και μεταπτυχιακο ειχα φτασει να παιρνω 896 ευρω. Να σε ενημερωσω οτι εχω 18 χρονια στα σχολεια, οχι ενα και δυο, και δυο παιδια (απο τοτε). Λογω αυξησεων τσιπρα ξεπερασα μετα τοσα χρονια τα 1000 ευρω. Τα 1350 που λες δε θα τα δω ΠΟΤΕ. Το βαθμολογιο κατεστρεψε τους νεοτερους, ειδικα καποιους σαν εμενα που για μερες εμεινα εκτος βαθμου. Ψαξε πριν μιλησεις να δεις οτι οι μειωσεις ηταν πολυ μεγαλυτερες καθως κατεβαινες βαθμους κατι που δεν εγινε πουθενα ποτε. Φαντασου τι ειχε να γινει αν ο συνταξιουχος των 500 στην αρχη της κρισης εχανε 40% κι ο συνταξιουχος των 1500 10%. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ. Και καποιοι αναρρωτιουνται "τι εγινε τοτε". Να μην επεκταθω και στο αλλο ΑΙΣΧΟΣ, το βαθμολογιο που για καποιο μαγικο λογο, αυτος που ηταν στο βαθμο
Δε μου κανει εντυπωση το οτι εγινε, παροτι ειναι τρομακτικα ακραιο στα ποσοστα που εγινε, μου κανει εντυπωση πως καποιοι δεν το καταλαβαν καν ακομη και μετα τοσα χρονια!