0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειναι φωτογραφικη διαταξη.Η κυβερνηση αναγνωρισε τους κοπους πολλων ετων.Και αν ακομα υπαρχει μια μικρη δεξια παρενθεση μηνων ο Συριζα θα επανελθει και ο δικαιοτατος νομος Γαβρογλου θα εφαρμοστει μαζι με την προσληψη 15000 συναδελφων.
Η νοοτροπία σου πασίδηλη Stojan10.Να τρουπώσεις με κάθε τρόπο και μετά να κάαααααθεσαι!Με το 1.000
Αν δεν είμαι αδιάκριτη: πώς άρχισαν να σε προσλαμβάνουν; Λόγω επιτυχίας σε γραπτό ΑΣΕΠ; Γιατί παρότι δηλωνα δυσπρόσιτα δεν με κάλεσαν ποτέ λόγω επιτυχίας, όπως και πολλούς άλλους συναδέλφους.
Τι ψάχνεις τώρα....δες μονο το λεξιλόγιο σε χθεσινά σχόλια...άκρως επιστημονικό, παιδαγωγικό και δημοκρατικό.Σχόλια που δεν ήσαν ούτε υποτιμητικά, ούτε υβριστικά, απλά παρουσίαζαν και άλλες απόψεις για τα ίδια θέματα.Αλλα μάλλον χάθηκε η ψυχραιμία και εμφανίζονται διαφόρων ειδών χαρακτήρες....που δεν τιμούν την ιδιότητα του εκπαιδευτικού αλλά ούτε και του πολίτη που θέλει να αποκαλείται δημοκράτης.
προφανως επαιρναν λιγους στον κλαδο σου εγω μετα απο επιτυχια σε γραπτο ασεπ δουλεψα κ εδω κ 9 χρονια οργωσα ολη την επικρατεια με πολυ κοπο...
Αν θέλατε το γενικότερο καλό δε θα ψηφίζατε ΝΔ. Επειδή όμως ψηφίζετε συντεχνιακά και ψάχνετε να τρουπωσετε στο δημόσιο, έχετε χάσει την μπάλα και μπουρδολογειτε. Αυτά διδάσκετε στα παιδιά;
Δεν παίρνουν καθόλου λίγους στον κλάδο της. Απλά αντί να βάλει κουτάκι ήθελε να δουλέψει κοντά στο σπίτι της άντε και σε κανένα κοντινό δυσπρόσιτο.
Να σου πω και εγώ; Δε σε πιστεύω!