0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stojan10 στις Ιουνίου 11, 2019, 05:37:15 pmMετριο ειναι το μυαλο σου...[/quoteΌπως είπε και ο κ. Γαβρογλου κάποιος μπορεί να μη βρισκόταν σε καλή μέρα. Για αυτό και δεν έγραψε. Όποιος δεν έχει συμμετάσχει σε γραπτό ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, δε μπορεί να έχει άποψη. Άλλωστε με το προσοντολογιο, μην ξεχνάμε ότι όλοι πλέον μπορούμε να αγοράσουμε μεταπτυχιακά και προσεχώς διδακτορικά για να προσληφθουμε (πιθανόν) αναπληρωτές. Ούτε καν μόνιμοι!Πάντως εγώ δεν θα ... πάρω. Από εμένα δεν κινδυνεύουν οι κάτοχοι των εν λόγω προσόντων. Είναι τουλάχιστον εξευτελισμός! Και δεν ανησυχώ γιατί αν και όταν γίνουν διορισμοί θα είναι μέσω δικαστικών αποφάσεων.
Mετριο ειναι το μυαλο σου...[/quoteΌπως είπε και ο κ. Γαβρογλου κάποιος μπορεί να μη βρισκόταν σε καλή μέρα. Για αυτό και δεν έγραψε. Όποιος δεν έχει συμμετάσχει σε γραπτό ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, δε μπορεί να έχει άποψη. Άλλωστε με το προσοντολογιο, μην ξεχνάμε ότι όλοι πλέον μπορούμε να αγοράσουμε μεταπτυχιακά και προσεχώς διδακτορικά για να προσληφθουμε (πιθανόν) αναπληρωτές. Ούτε καν μόνιμοι!
Εντωμεταξυ, ειμαστε και μια ομαδα που μας βριζουν ολοι. Αδιοριστοι (μη περιμενετε διορισμους), χωρις Ασεπ (απατεωνες με πλαστα πτυχια), με μολις 6 μηνες προυπηρεσια (δεν οργωσατε την Ελλαδα + αφηστε χωρο στους μηδενικης ταυτοχρονα).Ας παω να κρεμαστω απο μονος μου καλυτερα, μου φτιαξατε τη διαθεση :p
Επειδή έτσι θέλει η Ρέα, που ψηφίζει κατά συνείδηση και που, προφανώς, δεν είναι τριτεκνη.
Δεν ήξερα ότι για να προσληφθω ως αναπληρώτρια έπρεπε να αποδειχθεί η εκπαιδευτική μου επάρκεια με τρίτο παιδί! Συγγνώμη!
Ο,τι να'ναι... Μπουρδολογειας συνέχεια!
Αν είσαι επιτυχων, να προσφυγεις εναντίον των σημερινών πινάκων αναπληρωτών. Μπορεί να κερδίσεις και την επόμενη χρονιά να αναγκαστούν να προσλάβουν αναπληρωτές από τους πίνακες του ΑΣΕΠ του 2008. Ένα τέτοιο σενάριο μου φαίνεται αρκετά λογικό, ηθικά δίκαιο και ίσως πρακτικά εφαρμόσιμο.
Εννοείται! Ο νόμος για προσλήψεις εκπαιδευτικών είτε μονίμων είτε αναπληρωτών έχει εξαφανιστεί, λόγω απείρων μεταβατικών διατάξεων. Δεν πρέπει να σταματήσει αυτή η "πονεμένη" ιστορία.
Είναι προφανές ότι ορισμένοι με προσωπικές επιθέσεις και απαράδεκτο λεξιλόγιο προσπαθούν να εκτρέψουν τη συζήτηση και να κλειδωθεί η σελίδα γιατί προφανώς η παράθεση λογικών επιχειρημάτων ενοχλεί κάποιους.Η ουσία του θέματος όμως παραμένει μια....γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ και λογική κλίμακα μοριοδότησης προσόντων.