0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο τέλος, δε θα γίνει κανένας.
αλλά εγώ θα πρότεινα να κοιτάξετε σοβαρά και εναλλακτικές προοπτικές.
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 30000 φιλόλογοι που διεκδικούν να γίνει γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ για ... 200 θέσεις το πολύ; Οι οποίες θέσεις δε θα υπάρχουν μόλις αρχίσουν να εκδικάζονται οι προσφυγές. 3000 επιτυχόντες είχε στους ΠΕ02 μόνο ο ΑΣΕΠ του 2008. Και δεν ξέρουμε τι θα βγάλουν τα δικαστήρια για τους προηγούμενους ΑΣΕΠ. Και αυτό εάν και εφόσον δεν υπάρξει αύξηση ωραρίου, που απλά θα εξαφανίσει τις θέσεις των αναπληρωτών. Κάθεστε και διεκδικείτε ένα διαγωνισμό για θέσεις που σε λίγο δε θα υπάρχουν. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, κι εγώ μαζί σας, αλλά εγώ θα πρότεινα να κοιτάξετε σοβαρά και εναλλακτικές προοπτικές. Είμαστε πάρα πολύ διασπασμένοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε διορισμούς. Στο τέλος, δε θα γίνει κανένας.
Ναι αλλα δεν Υπαρχουν ....εξου και το 1 εκατομυριο ΑΝΕΡΓΟΙ και το μισο εκατομυριο μεταναστες...
Ας μην γίνει κανένας μόνιμος διορισμός. Ας γίνει ΑΣΕΠ μόνο για τους αναπληρωτές.
Θέλεις δηλαδή εσύ να δώσει το δημόσιο τόσα λεφτά για ελάχιστες θέσεις. Το βλέπω δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Και πραγματικά η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να γκρινιάζουμε σε ένα φόρουμ και να κάνουμε επιθέσεις σε όσους νομίζουμε ότι μας φταίνε αντί να τα βάλουμε με αυτούς που φταίνε πραγματικά.