0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι πολλοί ζημιωμένοι, αλλά περισσότεροι δικαιωμένοι....οι "ειδικές κατηγορίες" είναι μια χρόνια αδικία, που επιτέλους πρέπει να τελειώσει,οι μηδενικής προϋπηρεσίας, σε πολλές ειδικότητες έχουν πιθανότητες και δουλεύουν οπότε αλλάζουν πίνακα
Ξανά λοιπόν:Για χαζούς τους έχετε και στα δύο κόμματα να δυσαρεστήσουν κομμάτια του πληθυσμού;Τώρα;24 ημεπρες πριν τις εκλογές;Δεν...χορτάσατε από τους διορισμούς Συ.Ριζ.Α.;Μόνο Σ.τ.Ε.Ως τώρα Μ Ο Ν Ο ΟΙ 423 του 2008 μονιμοποιήθηκαν.Κι αυτοί με αίμα.Εν αναμονή και των υπολοίπων.Των άλλων διαγωνισμών,του ευλόγου.Για να αποκατασταθεί το άδικο,η κλεψιά,η κοροϊδία έστω και αργά.
Εγώ να δεχθώ ότι οι ειδικές κατηγορίες απολάμβαναν εξαιρετική εύνοια, και επίσης δέχομαι ότι στην λογική της κυβέρνησης δεν ήταν ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ και τα μόριά του. Οκ. Αλλά, όταν μιλάμε για προσλήψεις και εργασία, και φέρνεις τα πάνω κάτω για τους ανθρώπους αυτούς, οφείλεις να μεριμνήσεις για ένα τρόπο μετάβασης από το ένα σύστημα στο άλλο, και σίγουρα δεν κλειδώνεις τους πίνακες για τρία χρόνια στην πρώτη εφαρμογή. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η ουσία αυτού που λέω είναι ότι η ΝΔ οφείλει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, ιδιαίτερα για τη γενική που τα πράγματα είναι περισσότερο θολά.
Μολις το ανακοινωσε η ΕΡΤ.10500 διορισμοι στη γενικη εκπαιδευση.
Δεν εχεις τηλεοραση?Τοσες αφραγκιες εχεις?
Όχι, έχω τηλεόραση. Έχω και παιδιά, υποχρεώσεις κλπ. Έχω και σένα!
Tωρα ολα αυτα γινονται δεσμευτικα...Δεν πειραζει,θα δικαιωθουν οι κοποι δεκαετιων τωρα και μετα με το καλο θα παρετε και εσεις σειρα.Γιατι η δικη μου γενια ειχε το ηθος να μην εποφθαλμια θεση συναδελφου