0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε ξαναδεί εσείς υπηρεσιακή κυβέρνηση να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις.
Έχετε ξαναδεί εσείς υπηρεσιακή κυβέρνηση να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/ypoyrgeio-paideias/291229_ypoyrgeio-75000-apohoriseis-ekpaideytikon-tha-hreiastoyn-giaΟι τύποι είναι απίστευτοι... Ήθελα να ξέρω ποιος κόπανος πείθει τον Γαβρόγλου ότι είναι έξυπνη ιδέα αυτού του είδους οι ανακοινώσεις, που βασικά αποστροφή προκαλούν.
Ο Κυριάκος σήμερα στον Αυτιά. "《...... Θα γίνουν στοχευμένες προσλήψεις σε Υγεία και Παιδεία, ο διαγωνισμός που τρέχει για ειδική αγωγή θα ολοκληρωθεί.....》. Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί πραγματικά, ενώ με Τσίπρα δεν είμαι σίγουρος μετά την κοροϊδία την τελευταίων 5 ετών.
Ένα σχόλιο μόνο για την ακρίβεια των πραγμάτων.Η κυβέρνηση δεν είναι υπηρεσιακή. Δεν έχει παραιτηθεί. Έχει προκηρύξει απλώς πρόωρες εκλογές. Οι μόνοι υπηρεσιακοί είναι υπουργοί σε κρίσιμα για τις εκλογές υπουργεία, πχ Εσωτερικών. Υπηρεσιακή κυβέρνηση βάσει συντάγματος έχουμε όταν η κυβέρνηση παραιτείται, δεν μπορεί να σχηματιστεί άλλη που να έχει την εμπιστοσύνη της
Θεωρώ ότι αν ήθελε να εξασφαλίσει ψήφους εκπαιδευτικών, έπρεπε να το πράξει με πιο έξυπνο και "κομψό" τρόπο. Για αυτό λοιπόν ο καθένας από εμάς , επειδή κρίνει ανάλογα με τη λογική του , έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί.
Eιλικρινά, όσο μλαιει ο Μητσοτάκης , νομίζω ότι με πιάνει απελπισία. Θα διορίσει 4,500 που οι μισοί είναι με μαστερ του 7μηνου και "σεμινάρια", που δεν έχουν περάσει ΠΟΤΕ ΑΣΕΠ με το σύστημα Γαβρόγλου!! Και μετά θα πει στη Γενική, που έχουν δώσει και περάσει 1, 2,3 ΑΣΕΠ, εσείς θα ξαναδώσετε- που θα θα πιάνει 30% ?? Που τη βλέπει την αριστεία ακριβώς σε αυτό το νόμο? Και γιατί της Ειδικής πρέπει να διοριστούν αβάδιστα-αβίαστα με μεταπτυχιακά και σεμινάρια? Αυτά που λέει ο Κυριακός είναι εμετικά κ δεν καταλβαίνω τη διαφορα με τους τωρινούς. Ούτε αριστεία βλέπω, ούτε ευκαιρίες στους νέους κ του ιδιωτικού τομέα από φροντ κλπ.
Καμια θεση δεν εχει προκυρηχθει ακομη. Δεν ειπε οτι θα τους παρει με το συστημα Γαβρογλου. Ειπε οτι θαντους κανει. Οτι θα τρεξει κανονικα.
Είπε για τον διαγωνισμός της ειδικής αγωγής που τρέχει ότι "θα ολοκληρωθεί¨. Νομίζω ότι είναι πολύ σαφές αυτό. Και είναι και λογικό, διότι είναι ένας διαγωνισμός σε εξέλιξη, που αφορά το τρέχον έτος και του οποίου οι προσλήψεις έχουν προυπολογιστεί. Για μένα, στην ειδική πράττει το σωστό και δίκαιο. Όπως σωστό και δίκαιο στη γενική είναι να μην μασήσει από τις κουτοπονηριές του Γαβρόγλου και της αυλής του και να πετάξει την προκήρυξη στα σκουπίδια.
Μα δεν υπαρχει κανενας διαγωνισμος. Απλα αιτησεις γινανε για καταταξη σε πινακες συναδελφε
Φυσικά. Και μετά να κάνει τις "στοχευμένες προσλήψεις" που λέει για τη γενική. Μερικές εκατοντάδες το πολύ.