0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μεγάλο ερώτημα, αυτό που ενδιαφέρει πολλούς, ειναι ΠΩΣ θα κάνει προσλήψεις αναπληρωτών/διορισμός μονίμων στη γενική.
και το πως αλλά και το πότεκαι τα δυο εξίσου κρίσιμα
Το μόνο που φαίνεται ότι θα πετύχουν είναι να ανοίξουν τα σχολεία και να ψάχνουμε τους εκπαιδευτικούς! Θα βρίζει ο Σύριζα (αν δεν είναι κυβέρνηση) όποιους κυβερνούν για ολιγωρία και φυσικά δεν θα φέρουν στο μυαλό τους καμία ευθύνη επ αυτού. Δείγμα ωριμότητας είναι να αναγνωρίζεις τις ευθύνες σου. Ανεύθυνος=επικίνδυνος. Κι αν στην εκπαίδευση παραδίδουν τέτοιο χαμό δεν θέλω να φανταστώ καν τί αφήνουν στους υπόλοιπους τομείς...ας μη βγω αληθινός βέβαια.Πέσαμε θύματα επικοινωνιακών παιχνιδιών, συνάδελφοι. Κι εδώ που φτάσαμε όλα θα τα αποδεχτούμε και τα χειρότερα.
Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν ήταν κομψό. Είναι προφανές ότι είχαν άλλο χρονοδιάγραμμα στο μυαλό τους. Κακώς κατά τη γνώμη μου. Και εννοείται πως έχεις δικαίωμα να αμφισβητείς. Όλοι, κόμματα και πολίτες, έχουν δικαίωμα στην αμφισβήτηση.Δεν έχουν σχέση όμως όλα αυτά με το σχόλιό μου, το οποίο παρέθεσες. Εκτός αν απλώς ήθελες να πεις κάτι με αφορμή αυτό.
Δεν ήταν ακριβώς απάντηση στο σχόλιο σου, αλλά σχετίζεται στο βαθμό που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη μη παραίτηση του υπουργού παιδείας(επειδή δεν είναι υποχρεωτική), κατά την προεκλογική περίοδο, για να υποσχεθεί εκ νέου διορισμούς , αγνοώντας το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να γίνουν εδώ και τέσσερα χρόνια που ήταν κυβέρνηση. Αντί να κάνει απολογισμό και να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που πίστεψαν τις εξαγγελίες του εν λόγω υπουργού και του επιτελείου του ," πετάει το μπαλάκι" στην οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση να συνεχίσει το σύστημα διορισμού που επέλεξε η προηγούμενη. Είναι κάτι που δε συνηθίζεται , για αυτό και προκαλεί αντιδράσεις.