0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάς μόνο για τα γαλλικά! Και για μια ώρα! Εντάξει έχετε και την πρωτοβάθμια και όλα καλά Εμείς χάνουμε ώρες από τρεις κλάδους και συζητήθηκαν και τα κείμενα νεοελληνικής λογοτεχνίας, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις. Ευτυχώς!
Όχι πια.
Εδώ έχουν μπλέξει την ιστορία με την αρχαία ελληνική γραμματεία. Οι φιλόλογοι δεν έχουμε κόμπλεξ άλλωστε.[/quoteΡε κοπελιά, ο,τι να'ναι...
Κι επειδή εσύ έχεις θέματα στον κλάδο σου, ξεσπας στην κατσίκα του γείτονα. Καθόλου κομπλεξικη όμως.
Ο κλάδος μου τώρα αρχίζει να αντιδρά. Είναι αλήθεια. Δήλωσα εξ αρχής ότι είναι δικό μας το φταίξιμο. Κομπλεξικη δε θα το έλεγα. Τόσα μαθήματα περιλαμβάνονται στον κλάδο μας. Για αυτό και τα... προσφέρουμε.
Η επάρκεια διδασκαλίας χρειάζεται ένα Γ2 και ένα σεμινάριο διδακτικής από πανεπιστήμιο ημεδαπής με 30 ECTS.ΥΓ. Παιδιά, να ηρεμήσουμε λίγο. Επαναλαμβάνω ότι η καημένη η ιστορία είναι κοινωνική επιστήμη, δεν είναι γλωσσική. ΥΓ2. Επειδή εκτός από ιστορικός, τυγχάνει να έχω και ένα πτυχίο ισπανικής φιλολογίας, με λες και ξενόγλωσση κι ας μην υπάρχουν τα ισπανικά στην δημόσια εκπαίδευση. Στο πανεπιστήμιο έκανα όση ιστορία μου χρειαζόταν για να μπορέσω να μελετήσω λογοτεχνία. Μεθοδολογία, ιστοριογραφία, επιστημολογία και διδακτική ιστορίας στην ισπανική φιλολογία δεν έκανα. Δε ξέρω τι ακριβώς μπορεί να κάνει η αγγλική, αλλά κάτι μου λέει ότι μάθημα με ανάλυση ιστορικών πηγών δεν πρέπει να έχει.
Αφού τα προσφέρετε, γιατί γαβγιζεις;
Πείτε και ένα ευχαριστώ συνάδελφοι ιστορικοί. Επίπεδο!
Έτσι μπράβο! Ελλείψει επιχειρημάτων γαρ.
Η επάρκεια διδασκαλίας χρειάζεται ένα Γ2 και ένα σεμινάριο διδακτικής από πανεπιστήμιο ημεδαπής με 30 ECTS.
Μπράβο! Να μαθαίνετε και αρχαία σιγα-σιγα.