0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
............................................. Μπράβο!
Σωστά! Ωστόσο εσύ μίλησες για proficiency.
Το σχόλιο μου όταν μίλησα για το proficiency ήταν το εξής πάνω κάτω (και νομίζω ότι είπα ευθαρσώς από κάτω ότι τρόλαρα ): Στη λογική του "όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω" έχει δοθεί επάρκεια διδασκαλίας στο Γ2 επίπεδο. Ή θα πούμε τίμια και ειλικρινά ότι ο καθένας θα διδάσκει ό,τι λέει το πτυχίο του -άρα οι ξενόγλωσσοι φιλόλογοι δεν μπορούν να διδάσκουν ιστορία- ή θα πούμε ότι και ένας φιλόλογος ελληνικής μπορεί να διδάξει αγγλικά, γιατί έκανε 4 εξάμηνα αγγλικά στο πανεπιστήμιο ή γιατί έχει proficiency ή προσθέστε ό,τι δικαιολογία θέλετε. Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι, εννοείται ότι δεν είμαι υπέρ του να διδάσκει κάποιος αγγλικά με σκέτο proficiency. Αλλά δε γίνεται να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα με το τι μας βολεύει.
Δε γινεται να εχουμε, ομως εχουμε και πρωτοι οι φιλολογοι οι οποιοι με πτυχια Φιλοσοφιας Παιδαγωγικης και Ψυχολογιας η Αρχαιολογιας διδασκουν Γλωσσα Νεοελληνικη Λογοτεχνια και ΟδυσσειαΜη το ψαχνουμε βρωμαει διαχρονικα το πραγμα Οι
Δεν ήξερα ότι η πρώτη τοποθέτηση μου θα προκαλούσε χάος. Στα τμήματα των φιλοσοφικών πάντως διδάσκονται όλα τα μαθήματα. Αναλόγως βεβαίως με το τμήμα υπερτερούν τα αντίστοιχα. Αν επιθυμείτε να τα συγκρίνετε με τη θεολογική σχολή, τη γαλλική, αγγλική και γερμανική φιλολογία, είναι μάταιο.
Ποτε δεν ματαιοπονω επισης ποτε δεν μιιλαω χωρις αποδειξεις Παραθετω το προγραμμα σπουδων της Φιλολογιας Αθηνων και το αφηνω στην κριση σας Ενδεικτικα ενας αποφοιτος της Κλασσικης κατευθυνσης κανει τρια μαθηματα Νεας Ελληνικης Γλωσσας Και δεν ποσταρω το προγραμμα του ΦΠΨ ...http://www.phil.uoa.gr/fileadmin/phil.uoa.gr/uploads/Proptyxiakes/odhgoi_spoudwn/OdigosSpoydon_2018-2019_Tm.Filologias.pdf Δεν σημαινει οτι συμφωνω με τη
Ναι υπάρχει. Επίσης άπειρες γλωσσολογιες