0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι πολιτικές δεσμεύσεις της ΝΔ που θα δημιουργήσουν πολλές και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασία ενώ καταγράφονται οι μειώσεις φόρων και εισφορών που είναι στο επίκεντρο του κυβερνητικού της προγράμματος.
Ο Μητσοτάκης έχει ελαττώματα αλλά έχει και κάτι που στην χώρα αυτή δεν αρέσει:δεν τάζει τον ουρανό με τα άστρα.Λελογισμένα οι...λαγοί με τα πετραχείλια.
Πάντως νομίζω κι εγώ ότι θα πρέπει να τεθούν αυτά τα ερωτήματα και να απαντηθούν ξεκάθαρα: τι σκοπεύει η ΝΔ να κάνει; Ας πούμε, ναι οκ, θα ολοκληρώσει την προκήρυξη της ειδικής. Όμως χθές ο
100% Σωστός
Όμως χθές ο
Νομίζω ότι έχει ήδη καταλάβει ο εκπαιδευτικός κόσμος τι μας περιμένει από μια κυβέρνηση ΝΔ... Μείωση προσλήψεων, ίσως ακόμη και για την ειδική, πάγωμα μισθών, αύξηση ωραρίου ... ντροπή σε όποιον εκπαιδευτικό τους ψηφίσει.
Επιτέλους! Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους! Μόνο που δεν είναι ξεκάθαρο τι θέλουν να κάνουν ( σε όλους τους τομείς) είναι απορίας άξιο πως υπάρχουν κάποιοι που τους υποστηρίζουν!
Καποιοι? Πρωτη ηρθε η ΔΑΚΕ στους καθηγητες... Άντε βγάλε άκρη!https://www.iefimerida.gr/news/299049/htta-syriza-kai-protia-nd-stis-ekloges-ton-kathigiton-gia-ta-ypiresiaka-symvoylia