0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΝΔ δεν προκειται να κανει διορισμους ...ειτε το λενε σημερα ειτε δεν το λενε...Δεν ειναι και το κομματικο τους ακροατηριο για να το εχουν σε προτεραιότητα...
Ενω εσυ που θα ψηφισεις τον "κοτερα"...εισαι Αινσταιν...
Τίποτα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος πήρε θέση κάποιου άλλου που έγραψε καλύτερα από αυτήν ή/και έχει προϋπηρεσία. Και το λέω ως παθούσα, γιατί είμαι κι εγώ επιτυχούσα του 2006, δουλεύω ως αναπληρώτρια 10+ χρόνια και κάθε χρόνο πέφτω θέσεις, γιατί εμφανίζονται ειδικές κατηγορίες. Είναι αντισυνταγματική η πρόταξη πολυτέκνων/ειδικών κατηγοριών όπως και η ποσόστωση 20% των τριτέκνων. Και επαναλαμβάνω: αν θέλετε ευκαιρίες οι νεότεροι, σίγουρα θα πρέπει να διαμαρτυρηθείτε εναντίον της υπέρμετρης μοριοδότησης των κοινωνικών κριτηρίων. Ό,τι λέει το σύνταγμα, όχι παραπάνω. Στους ΠΕ02, στην α' φάση αναπληρωτών 2018-2019, ειδικές κατηγορίες και τρίτεκνοι ήταν σχεδόν το 60% των προσλήψεων.
Δεν εχεις καταλάβει ακόμα οτι το γεγονός ειναι οτι ο συριζα δεν εκανε επί 5 χρόνια κανένα διορισμό. Και φυσικά η ΝΔ θα κάνει διορισμούς.
Αν δεν ξέρει, δεν είναι κακό να πει" δεν ξέρω". Εκπρόσωπος του κόμματος του δεν ήταν;
Εχεις δει ποτέ πολιτικό σε πάνελ να λέει δεν ξέρω? Ο συγκεκριμένος έχει διαφοροποιηθεί στο παρελθόν και για άλλα θεματα...το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζει και λέει ασυναρτησίες για οποιον ακούσει προσεκτικά.Να μας φωνάζει λέει η κυβερνηση να βγάζουμε μαζί τον αριθμό....λες και η κάθε κυβέρνηση υποχρεούται να φωνάζει για αυτά τα θέματα κι όχι μόνο την αντιπολίτευση...Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε..Αυτα έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή του οποίου ήταν μέλος ο
Πολύ απλά είναι αστείος, στο επόμενο πάνελ που θα παραβρεθεί με σχετικό δημοσιογράφο που θα παραθέσει δηλώσεις του αρχηγού του θα σφυρίζει αδιάφορα.Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είναι...
είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί που συμφωνούν ότι δεν υπάρχουν κενά ...30.000 αναπληρωτές ρε σεις ...δεν υπάρχει σωτηρία