0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμαμαι κάποτε (επί Διαμαντοπούλου νομίζω) που είχε μπει στο τραπέζι η αναστολή χορήγησης των επιδομάτων εξωδιδακτικής απασχόλησης και διδακτικής προετοιμασίας για τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρόλα αυτά, αυτό που γράφει η real δεν παίζει.
Μπορώ εγώ:Έτσι είναι άμα τα γίδια αναζητούν γιδοβοσκό (για να επανέλθω):Κάποιοι αποκλείονται (άμα είναι ειδικότητες στην Α'/θμια) από γιδοβοσκοί.Έεεερχεται: Μη λέτε μετά.
Τι εννοείς "μπήκε στο τραπέζι"; Το επίδομα αυτό έχει καταργηθεί από το 2010...
Επισης να θυμισουμε και τον αντισυνταγματικο νομο Μπαλτα με τον οποιο εχουμε Διευθυντες Εκπαιδευσης ακομα και σημερα.Μεγαλυτερη ασεβεια στο Συνταγμα δεν εχω ξαναδει.
Εγώ μεγαλύτερη ασέβεια στο Σύνταγμα απ' τις απολύσεις των καθηγητών στα τμήματα υγείας δεν έχω δει, αλλά είναι και ζήτημα προσωπικής οπτικής του καθενός.
Αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις στην εκφραση μας ως εκπαιδευτικοι να επισημανουμε πως δεν επροκειτο για απολυσεις αλλα για διαθεσιμοτητες Επισης, ανηθικες να τις πουμε, συμφωνω, ασεβεια προς το Συνταγμα οχι διοτι συμφωνα με το Συνταγμα απολυεται δημοσιος υπαλληλος οταν καταργειται η οργανικη του θεση