0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ή 3,5 χρόνια μετά την έκδοση της απόφασης. αλλά τι θα πεί 'παρέλθει οριστικά το εύλογο΄?
Προσωπικά πιστεύω οτι οι ασπιτες του 08, εκπρόθεσμοι που προσέφυγαν το 16 και το 17 έχουν ήδη διοριστεί.
Δηλαδη; τι εννοεις εχουν ηδη διοριστει.
Μακαρι!!!! Και φυσικα οσο το δυνατον περισσοτεροι συναδελφοι να δικαιωθουν γιατι ειναι στη μεση και το θεμα της υψηλης βαθμολογιας για πολλους!
Οχι για τη συμπεριληψη. Ευχομαι να δικαιωθουν και αυτοι που προσεφυγαν το 2018 γιατι ειναι κριμα καποιοι υψηλοβαθμοι που μπηκαν στις σειρες το 2017-18 να μεινουν απ εξω.
Έστω οτι το εύλογο πάει στα +3/4 χρόνια. Άμεσα δικαιώνονται αυτοί τους οποίους αφορά ονομαστικά η εν λόγω απόφαση. Τι μέλλει γενέσθαι με τους υπόλοιπους που μας αφορά έμμεσα, ήτοι τις επόμενες σειρές; Περνάμε κανονικά από ΔΕΑ και δικαιωνόμαστε από το ΔΕΑ εφόσον θα υπάρχει πλέον η γνωμοδότηση του ΣΤΕ ή το ΣΤΕ τρόπον τινά θα γνωμοδοτήσει και για εμάς;
Παιδιά πως είστε σίγουροι ότι η απόφαση θα βγει το καλοκαίρι? Έτυχε να μιλήσω με τον δικηγόρο επειδή εκδικαστηκε η υπόθεση μου στο δεα κ μου είπε ότι ο ίδιος περιμένει να βγάλει την απόφαση το Στε το Σεπτέμβρη με Οκτώβρη γιατί όπως μου είπε είναι δύσκολη απόφαση καθώς έχει καταθέσει πολλά υπομνήματα. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk