0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως μπορώ να καταλήξω, αν αφήνετε αναπάντητα ερωτήματα;
Τα ονόματα των διορισμένων εφετών μπορείς να τα βρεις εδώ http://www.adjustice.gr/webcenter/portal/defeteioath/dikasthrio/organograma?_afrLoop=94703441736915387#!
Το βρήκα ήδη.Αν και είναι εκ των υστέρων η πρόθεσή σου να απαντήσεις στην ερώτηση, σε ευχαριστώ παρόλαυτα.
Παράθεση από: kr606343 στις Σεπτεμβρίου 24, 2019, 02:04:21 pmΔεν είμαι διάδικος, αλλά είμαι ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ και ΠΟΛΙΤΗΣ.Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό....Εμένα δεν μου λέει τίποτε. Θέλεις να το εξηγήσεις;
Δεν είμαι διάδικος, αλλά είμαι ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ και ΠΟΛΙΤΗΣ.Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό....
Κι εσύ δεν απάντησες στην ερώτησή μου.Εμένα δεν μου λέει τίποτε. Θέλεις να το εξηγήσεις;
Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά.Θέλεις τα ονόματα των δικαστών του Εφετείου που ασχολούνται με εκπαιδευτικά θέματα όχι γιατί είσαι διάδικος αλλά φορολογούμενος πολίτης και εκπαιδευτικός.Και αυτό θεωρείς ότι έχει σχέση με το θέμα του "Εύλογου χρόνου" που τιτλοφορείται το θέμα;
ΕΥΛΟΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣΔεν έχει σχέση με την 527/2015, δεν έχει σχέση με τις δικαιωτικές αποφάσεις που οδήγησαν στους διορισμούς δεν έχει σχέση με τη σύνθεση του δικαστηρίου που εξέδωσε αυτές τις αποφάσεις.Σε άλλο θέμα, όχι εδώ.
Απέδειξε ότι δεν με συμφέρει."Σοβαρή συζήτηση" που δεν μπορούσες να βρεις την 527/2015 του ΣΤΕ και δεν μπορούσες να βρεις το 3ο προδικαστικό ερώτημα;