0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ο δικηγόρος τόνισε ότι η δημοσίευση πληροφοριών πλήττει τους προσφεύγοντες, χωρίς να τους εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο τους πλήττει αυτή η διαφάνεια, τότε καλά κάνουν και γράφουν σε ένα forum πληροφορίες από αυτόν τον δικηγόρο.
Kr θες να μας πεις να μην περιμένουμε παράταση του εύλογου και ότι η δικαιοσύνη εξυπηρετεί αυτούς που οι πολιτικές πιέσεις κάθε φορά θέλουν? Εκεί θέλεις να καταλήξεις?
Πριν καταλήξω σε τελικά συμπεράσματα, χρειάζομαι απάντηση και σε ένα άλλο ερώτημα που έθεσα. Είναι γνωστό ότι αρκετές αποφάσεις του ΣΤΕ έχουν αγνοηθεί κατά καιρούς από την πολιτική ηγεσία. Η 527 απόφαση του ΣΤΕ όμως έγινε δεκτή από την κυβέρνηση όσον αφορά τους ασεπίτες του '08 αλλά χωρίς να ληφθούν υπόψη οι '04 και οι '06, παρόλο που η 527 τους συμπεριλαμβάνει. Δεν έγιναν δεκτοί οι του '04 και του '06 από την κυβέρνηση, μάλλον γιατί το ΔΕΑ έτσι αποφάσισε, από ότι κατάλαβα. Θεωρήθηκαν δηλαδή από το ΔΕΑ κλειστοί οι πριν του '08 , οπότε η κυβέρνηση διόρισε μόνο τους ασεπίτες του 2008.Υπάρχει κάποια λογική ή νομική εξήγηση για αυτό; Γιατί το ΔΕΑ θεώρησε ότι όσοι πέρασαν ασεπ το 04 και το 06 δεν δικαιώνονται με την 527, παρά μόνο μετράει ο τελευταίος ΑΣΕΠ του 2008. Ποιο ήταν το νομικό σκεπτικό του ΔΕΑ; Ότι έχει περάσει αρκετός καιρός (εξού και ο εύλογος χρόνος;)Ας μην ξεχνάμε ότι το ΣΤΕ με την 527 του, για όλα τα υπόλοιπα παρέπεμψε στο ΔΕΑ. Και το ΔΕΑ αποφάσισε ότι μόνο οι 08 δικαιώνονται ενώ για τους υπόλοιπους ότι πέρασε ο εύλογος χρόνος. Τι παραπάνω ρωτάτε το ΣΤΕ τώρα; Σε τι ελπίζουν οι 04 και 06;
Οι επιτυχόντες και των τριών διαγωνισμών ΑΣΕΠ είναι αδικηθεντες κατάφωρα. Το 2004 και 2006 αγνοήθηκε εντελώς με πρόφαση κλειστούς πίνακες! ή ότι ο διαγωνισμός του 2008 ακυρώνει τους δύο προηγούμενους. Φυσικά η απόφαση 527 δεν αναφέρει πουθενά τις συγκεκριμένες απόψεις.
Η 527 δεν αναφέρει, αλλά φαντάζομαι το ΔΕΑ θα αναφέρει νομικούς λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο 2008 ακυρώνει τους δυο προηγούμενους. Υπάρχει πουθενά η απόφαση (ή οι αποφάσεις) του ΔΕΑ δημοσιευμένες;
Δεν έχω ψάξει.
Ας το ψάξουμε λοιπόν....
Έστω ότι ψάχνουμε το δαίδαλο της απόφασης του ΔΕΑ. Τί πιστεύεις ότι θα κερδίσουμε;
Θα δούμε ποιοι εξέδωσαν την απόφαση, και ποιο ήταν το σκεπτικό τους. Δεν είναι αυτό είναι κέρδος;;
Οι δικηγόροι δε μπορούν να απαντήσουν αν ερωτηθουν από εμάς; Το έκανες; Υποθέτω ότι θα γνωρίζουν το σκεπτικό τους, το οποίο καλούνται από τους πελάτες τους (όσους προσέφυγαν) να ανατρέψουν στηριζόμενοι σε νομικές διατάξεις και άρθρα. Όσο για τα ονόματα σίγουρα τα γνωρίζουν.
Οι δικηγόροι δεν θα μου απαντήσουν γιατί δεν τους πληρώνω.Να βρω εγώ την απόφαση δεν γίνεται, γιατί το εφετείο δεν δίνει αποφάσεις αν δεν είσαι άμεσα εμπλεκόμενος.
Είσαι επιτυχών του ΑΣΕΠ. Δεν έχεις προσφύγει; Αν όχι για ποιο λόγο και σε τί ακριβώς μπορείς να ελπίζεις; Δεν σε καταλαβαίνω.
Δεν έχω ΚΑΜΙΑ εμπλοκή με την υπόθεση. Είμαι ο απλός λαός.Σας ενδιαφέρει η γνώμη του απλού λαού, ή όχι;