0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιοι επιτυχόντες ακριβώς....του 60 προ δεκαετιας? για να παμε σε ενα γραπτο ......να δουμε θα ξαναμιλησουν οι ΄επιασα 60 αλλα και παλι επιτυχουσα ειμαι΄
Έπιασες σε κάποιον διαγωνισμό 60 να δείς πώς είναι ή ανήκεις στο 80% που πάτωσαν 30 με το ζόρι; Είναι πολύ σπαστικό να βρίζει και να απαξιώνει κάποιος τον Μέσι, γιατί ο ίδιος έχει δύο αριστερά ποδάρια και σκοντάφτει μόνος του, αυτό συμβαίνει με εσάς που απαξιώνετε τους γραπτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, φτάνει μην το κάνετε άλλο γιατί καταντάτε να μην πώ τι....
ω ναι..έπιασα...αλλά αποτυχία είναι επειδή δεν ήμουν στους διοριστέους...οσο για την εμμονή με το 60 είναι γιατί τόσο πιασαμε Ρεα
Ερώτηση: Στη νέα προκύρηξη τα μόρια του ΑΣΕΠ 2008 είναι εκτός μοριοδότησης. Άρα όσοι ήταν επιτυχόντες δεν θα μετρηθούν τα μόριά τους για την πρόσληψη αναπληρωτών το σχολικό έτος 2020-2021. Σωστά;
Σωστά. Αν και κατά τη γνώμη μου οι νέοι πίνακες θα διαμορφωθούν μετά το Σεπτέμβρη του 2020 γιατί δεν θα προλάβουν να τους ετοιμάσουν. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μπορεί ορισμένοι να βρεθούν και στον πίνακα εκτός προϋπηρεσίας. Σωστά;
Το είπε ήδη, όσο έχουν δικαιωτικες μέχρι προ τής ψήφισης τού νέου νόμου , ίσως δηλαδή μερικοί ακόμη, οι πολλοί όμως που είδαν το αισχος νά διορίζονται 1000 θέσεις πάνω από αυτούς δεν θά μπορέσουν ποτέ λόγο ψήφισης νέου νόμου,η πονηριά τού Γαβρογλου τού υπουργείου συνολικά καί τής νέας δεξιάς διακυβέρνησης πού καλεί σέ διορισμό Με νόμο που καταψήφισε , κόλπο γκρόσο ΣΤΗΝ παιδεία, πολιτικοί απατεώνες τού αιώνα