0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θέτει υποψηφιότητα όποιος θέλει, δεν μπαίνει με το ζόρι υποδιευθυντής (κατά κανόνα)
Δεν μιλάω για φανταστικό γεγονός.
Έτσι απλά.
Εάν κατάλαβα καλά, ο συνάδελφος ανέφερε την περίπτωση στην οποία δε θέλει κανείς να κάνει αίτηση για μία τέτοια θέση όταν ξεκινήσει η επίσημη διαδικασία. Και εγώ κατέγραψα μία ανάλογη διαδικασία για την κάλυψη θέσης υπ/ντη (όχι αναπληρωτή δ/ντή!)
@ asta napane Ο διευθυντής μας έκανε προγραμματικές δηλώσεις. Αυτά έχει η αριστεία...
Άκαιρο ακόμη, αλλά με απασχολεί: προηγείται στην συμπλήρωση ωραρίου αυτός που είναι μεν παλιότερος, αλλά έχει δύο ειδικότητες και δεν συμπληρώνει ώρες με την πρώτη ειδικότητα; Π.χ. αν είναι κοινωνιολόγος και φιλόλογος, θα διαλέξει πρώτος ώρες και ως κοινωνιολόγος και ως φιλόλογος;
Αρχικά μια απορία πρακτική: φαίνονται και σε άλλους κομμένες προτάσεις στα νήματα του φόρουμ; Για παράδειγμα δεν βλέπω τη συνέχεια της πρότασης του g.t. ακριβώς από πάνω.Ως προς τη συμπλήρωση ωραρίου ψάχνω να βγάλω άκρη. Με οργανική τοποθέτηση στο σχολείο και δυστυχώς στην "4η κατηγορία" που περιγράφει ο g.t. πιο πίσω πρέπει να συμπληρώσω ωράριο. Επιθυμώ να συμπληρώσω στο σχολείο μου με β ανάθεση και το δήλωσα σήμερα στη διεύθυνση προφορικά. Αν στο μεταξύ έρθει αναπληρωτής της α ανάθεσης μπορώ να διεκδικήσω αυτές τις ώρες ως λειτουργικά υπεράριθμος που δεν συμπληρώνω, ή όχι; Έχω τυπώσει και έχω διαβάσει ότι έχετε δώσει. Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Π.Δ. 100/97 επιβάλλεται να διατεθούν στον οργανικά ανήκοντα. Υπάρχει κάτι άλλο;
Ναι, υπάρχουν κομμένα μηνύματα και δικά μου και άλλων μελών. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να ανακτηθούν τα χαμένα μέρη μηνυμάτων.Δεν ξέρω ποια είναι η 4η κατηγορία. Αλλά όποιος έχει οργανική πρέπει να συμπληρώσει ωράριο με α και β ανάθεση. Αν έχει αναγνωρισμένο και δεύτερο πτυχίο μπορεί να συμπληρώσει επίσης με α και β ανάθεση. Ο μόνιμος προηγείται να συμπληρώσει. Για τις ώρες που θα μείνουν ακάλυπτες θα πρέπει να σταλεί αναπληρωτής.