0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως να μπορούσε να γίνει και αυτή η ρύθμιση. Έστω ότι έχει προσληφθεί ο ένας σε κάποια περιοχή.Σε επόμενη φάση προσλσμβάνεται σε άλλη περιοχή ο άλλος σύζυγος.Αν στην περιοχή που έχει προσληφθεί ήδη ο σύζυγος πάρουν αναπληρωτή, θα μπορούσε να γίνει αμοιβαία μετάθεση, μόνο αν το επιθυμούν και οι δύο προσληφθέντες. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή.
δύσκολο και σε εφαρμογή και στη πράξη.Θα πρέπει να βρεθούν μέρες για αιτήσεις κτλπα , και τι? άλλοι θα κάνουν ανάληψη και άλλοι όχι ?αφού θα τρέχουν για την καινούρια περιοχή, και όλα αυτά τα σχολεία χωρίς πρόγραμμα και αναθέσεις ωρών ?θα το πω όσο πιο ευγενικά μπορώη επιλογή της οικογένειας είναι στον καθένα, αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες για ότι σημαίνει αυτό,ξέρεις απο πριν τις ιδιαιτερότητες της δουλειάςόπως επίσης υπάρχουν και αναπληρωτές που ΔΕΝ κάνουν οικογένεια για να αποφύγουν όλα αυτάκαι θα πρέπει να το σεβαστούμε όλοι αυτό
Η λύση είναι διορισμοί, οτιδήποτε άλλο θα είναι εις βάρος κάποιον άλλων είτε αυτοί είναι εκπαιδευτικοι είτε σχολική μονάδα είτε ομαλή λειτουργία σχολείουΌχι δεν είναι ωραίο αυτό που βιώνεις και οι υπόλοιποι, αλλά δεν είδα να σχολιάζεις και αυτό που έγραψα
Pasas ακόμα και διορισμοί να γίνουν πάντα θα υπάρχουν αναπληρωτές. Και αν μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος που θα βελτιώνει την κατάσταση κάποιον, φυσικά όχι σε βάρος τρίτων, γιατί να μην γίνει;;; Οι υπολογιστές και ο προγραμματισμός βγήκε για να βελτιώσει την ζωή των ανθρώπων. Δεν ξέρω τι ειδικότητα έχεις, αλλά πίστεψέ με είναι γέλιο σιγά σιγά να μπαίνουν παράμετροι Και να βελτιώσουμε την κατάσταση αυτών που είτε είναι παντρεμένοι, είτε κάποιον άλλων κατηγοριών και φυσικά να εξασφαλίζεται η σειρά και οι επιλογές αυτών που προηγούνται... Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε παπάδες. Το έχουν καταλάβει ότι ο καθένας κοιτάζει την πάρτυ του (όπως για παράδειγμα τώρα, αντί να πεις @ναι φίλε μου αν δεν αδικούμε τους άγαμους να το παλέψουμε όλοι μαζι@ εσύ λες δεν γίνεται, είναι άδικο, κλπ κλπ) και έτσι μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί...
Μήπως πρέπει να όλοι εκπαιδευτικοί να κάνουμε κάτι για αυτό;; Δεν γίνεται να υπάρχουν σε όλους και όχι σε εμάς. Πιστεύω ότι αν μαζευτούμε όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές κάτι μπορεί να αλλάξει. Ίσως με κάποιο αίτημα προς το υπουργείο με υπογραφές από όλους μας. Στους μόνιμους δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αλλά στους αναπληρωτές θα μπορούσε να γίνει ως εξής: κατά την επιλογή των περιοχών να δηλωνόταν ότι ο Α είναι παντρεμένος με την